به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛ مدیرشبکه بهداشت و درمان شادگان گفت: برای ارتقای سلامت مسافران نوروزی، بهداشت مواد غذایی و اجرای بهتر برنامه سلامت نوروزی، بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه مواد غذایی تشدید می شود.
حجت الله جانبی با بیان اینکه این طرح به مدت ۴۵ روز ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: این طرح امسال نیز از اول اسفند ماه با برگزاری مانوری ویژه در این شهرستان آغاز شده و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت که در آن نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی با شدت بیشتری اجرا می شود.
وی افزود: : این طرح با هدف ارتقای سطح سلامت شهروندان، پیشگیری از بروز بیماری های واگیردار منتقله از آب و غذا و فراهم کردن رفاه عمومی مسافران و گردشگران در ایام تعطیلات نوروزی اجرا می شود.
جانبی در پایان گفت: مردم میتوانند با استفاده از سامانه ۲۴ ساعته ۱۹۰، موارد و تخلفات را به ستاد مرکز سلامت محیط کار اطلاعرسانی کنند و سعی ما بر این است که در سریعترین زمان به گزارش و شکایتهای مردمی رسیدگی کنیم.
انتهای پیام/ ز