تیم 7 نفره جوانان نخبه دزفولی موفق به ساخت برانکارد انتقال و جابجایی هوشمند پزشکی برای نخستین بار در کشور شدند.

ساخت برانکارد هوشمند توسط نخبگان دزفول
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ ناصر سراج خرمی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در این خصوص اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت دانش بنیان پویا مکانیک صاحبی به شکل مشارکتی طرح ساخت برانکارد هوشمند پزشکی را از نخستین مراحل تهیه تا مرحله ساخت انجام داده و جوانان دزفولی موفق به ساخت این محصول منحصر بفرد شدند.
 
وی به معرفی ویژگی های این محصول تولیدشده پرداخت و گفت: این محصول از نظر تکنولوژی در مقایسه با نوع مشابه خارجی از سطح بالاتری برخوردار است ضمن اینکه از نظر اقتصادی نیز تولید آن مقرون به صرفه است .
 
سراج خرمی با اشاره به اینکه این محصول تولید شده مشابه داخلی ندارد بیان داشت: یک شرکت چینی این نمونه برانکارد را ساخته که از نظر تکنولوژی در سطح پائین تری قرار دارد و قیمت آن نیز بالا است.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با اشاره به اینکه تیم سازنده این برانکارد از دانشجویان فارغ التحصیل این دانشگاه می باشند تصریح کرد: ساخت این محصول ثمره اعتماد به جوانان است لذا باید با اعتماد به جوانان زمینه خودباوری را در این دانشجویان ایجاد کرد.
 
وی افزود: تجاری سازی این محصول نیز توسط دانشگاه آزاد انجام می شود و بیمارستان های مختلف دزفول و اهواز درخواست ساخت وخرید این برانکارد هوشمند را داده اند که راه اندازی خط تولید این برانکارد از برنامه های دانشگاه آزاد دزفول در سال 96 است.
 
ناصر سراج خرمی هزینه ساخت این برانکارد را 300 میلیون ریال دانست و خاطرنشان کرد: چند شرکت دانش بنیان در واحد پژوهشی این دانشگاه فعال هستند که تولید کمپوزیت با وزن کمتر و کارآیی بیشتر از جمله برنامه های آنها در سال 96 می باشد .
 
وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد دزفول همچنین در زمینه تولید محصولات سالم کشاورزی وارد عمل شده و در سطح 4 هکتار مزرعه، گوجه فرنگی و هندوانه سالم تولید کرده است که در آزمایش های مختلف سالم بودن آن ها تایید شده ضمن اینکه طرح تولید هویج و سیب زمینی سالم نیز در دست اجراست.
 
حسین صاحبی بزاز، مدیر عامل شرکت دانش بنیان پویا مکانیک صاحبی اذعان داشت: این شرکت از سال 93 فعالیت خود را با یک گروه 7 نفره شامل مهندسان الکترونیک ، مکانیک و مواد آغاز کرده و در تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می کند.
 
وی افزود: ساخت برانکارد انتقال و جابجایی هوشمند پزشکی با نام تجاری liftcher را حاصل تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی دزفول دانست و گفت:این وسیله به حمل و انتقال بیمار به صورت الکترونیکی کمک زیادی می کند .
 
صاحبی بزاز با اشاره به اینکه این محصول با هزینه شخصی، دانشگاه آزاد و تسهیلات بانکی ساخته شده است اذعان داشت: تاکنون 2 دستگاه برانکارد هوشمند ساخته شده و در مرحله تجاری سازی می باشد که با توجه به تقاضای بیمارستان ها و مراکز درمانی ، خط تولید و تجاری سازی این محصول از فروردین سال آینده راه اندازی خواهد شد.
 
وی خاطرنشان کرد: این شرکت ظرفیت تولید ماهانه 11 برانکارد را دارد و در صورت رونق بازار توانایی ارتقای بیش از این میزان نیز وجود دارد.
 
صاحبی بزاز با بیان اینکه نمونه مشابه خارجی این برانکارد که چینی است به علت کیفیت و تکنولوژی پائین مورد استقبال قرار نگرفته و شرکت سازنده آن ورشکست شده است گفت: برانکارد طراحی شده قادر است بیمار را بدون تنش و حرکت جابجا کندکه همین امر موجب شده تا شرکت چینی تقاضای همکاری با ما داشته باشد.
 
وی با بیان اینکه نمونه چینی این محصول هزینه بیش تری داشته و کیفیت و تکنولوژی آن نیز بسیار پائین ت است گفت: این برانکارد هوشمند با صرف هزینه کمتر و تکنولوژی بالاتر ساخته شده است ضمن اینکه برانکاردهای عادی صرفا برای حمل بیمار بین بخش های مختلف بیمارستانی استفاده می شوند و برای حمل بیمار به برانکارد دیگر باید حداقل چهار پرستار بیمار را جابجا کنند اما در نوع هوشمند ساخته شده کلیه کارهای جابجایی و انتقال بیمار بدون هیچ گونه حرکت و تکان اضافی به صورت هوشمند انجام می شود.
 
این مقام مسئول بیان داشت: این نمونه برانکارد برای اولین بار در کشور تولید شده و می توان گفت در دنیا بی نظیر است زیرا نواقص و ضعف های مدل چینی آن کاملا مرتفع شده و از ماهها پیش توسط دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز تست و تایید شده است .
 
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: با ارتباطی که با دانشگاه علوم پزشکی خوزستان داشتیم 12 کالای استراتژیک منطقه ای را نیازسنجی و انتخاب کردیم که طبق برنامه ریزی آینده تا 2 سال آینده توسط این شرکت تولید خواهند شد که شامل دستگاه ام آر آی، حمل بیمار، ایزوله کردن فضای مغناطیسی ام آر آی و کوترهای جراحی می باشند.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۹ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
آفرین بر این جوانان
Iran (Islamic Republic of)
میلاد پیروند مخترع بهترین وساده تری وبی نظیر ترین براکارد ثبت شده ولی راکد ونمونه ساخت دست موجود است
۲۲:۲۱ ۱۲ اسفند ۱۳۹۶
بعلت ادامه تحصیلات وسربازی راکت مانده واحتیاج به همکاری دارم
آخرین اخبار