وی ادامه داد: طرح تغییر کاربری در برخی از مدارس که از بافت معماری خوبی برخوردار نبوده اما در مرکز شهر قرار گرفتهاند و به لحاظ تردد برای دانشآموزان مشکل ایجاد میکند و زمان تعطیلی مدارس باعث ایجاد ترافیک میشود، مورد توجه قرار میگیرد.
نظرپور اظهار داشت: این مسائل باید با دقت و با همکاری کمیسیون ماده پنج شورای عالی معماری و شهرسازی پیگیری شود.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس عنوان کرد: مدارسی که خیلی قدمت تاریخی نداشته و با ارزش بودن آن قابل ملاحظه نیست، باید تبدیل به حسن شده و از اعتبار آن برای سایر مدارس که نیاز به تخریب و بازسازی دارند بهره ببریم.
وی تصریح کرد: به استانهای مختلف این موضوع گفته شده و منتظر هستیم تا این قانون به سازمان نوسازی ابلاغ شود که به استناد آن این مسئله در دستور کار قرار گیرد.
نظرپور گفت: برای شناسایی مدارس مذکور به استانها اطلاعرسانی شده و اگر ضرورت به انجام آن وجود داشته باشد، در مناطق مختلف آن را اجرایی میکنیم.
وی عنوان کرد: درآمدزایی از طریق تغییر کاربری مسئلهای است که باید برای اجرای آن قسمت مناسبی در نظر گرفته شود و بعد از اجرا پول به خزانه رفته و در قانون بودجه سالیانه نیز این رقم محاسبه و قابل ارزیابی باشد.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تصریح کرد: اکنون با مصوبه مجلس این مسیر هموار شده و یکی از راهکارهایی است که میتواند به لحاظ احداث، تخریب، بازسازی و مقاومسازی فضای آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/