سیده طاهره شهیدی افزود: در این طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی با اکیپ های نظارتی انجام می شود که شامل کشتارگاه ها، سردخانه ها،خودرو های حمل فراورده های خام دامی، مراکز عرضه و رستوران ها و غذاخوری ها و مراکز طبخ غذا است.
وی هدف از این طرح زا افزایش امنیت غذایی، حفظ سلامت مصرف کنندگان اعلام کرد و گفت: از مصرف کنندگان درخواست داریم مواد مورد نیازشان را از مراکز عرضه فراورده های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
رییس دامپزشکی رشت گفت: در خرید گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی، و در خرید به تمهیدات بسته بندی، شرایط نگهداری محصولات و تاریخ تولید و انقضا توجه داشته باشند.
شهیدی تصریح کرد: مصرف کنندگان فراورده های دامی در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی با شماره 1512 دامپزشکی تماس حاصل کنند.