به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،معاون بهداشتی
دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: در این طرح 371 بازرس بهداشت محیط و 28 اکیپ دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی بر روند عرضه بهداشتی کالاهای غذایی نظارت می کنند.
انتظارمهدی افزود: این
طرح با هدف جلوگیری از عرضه موادغذایی غیربهداشتی وکنترل وضعیت بهداشتی مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی واماکن عمومی اجرا می شود.
وی تصریح کرد: مردم محصولاتی را خریداری کنند که دارای
شرایط 9 گانه بهداشتی باشند.
انتظارمهدی گفت:
شهروندان می توانند در صورت نیاز با سامانه 190 مراکز دانشگاه علوم پزشکی تماس گرفته و مشکل خود را درخصوص مواد غذایی توزیعی مطرح کنند.
انتهای پیام/ع