رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال استان کرمان از معادن به عنوان جزئی از ذخایر ملی و انفال یاد کرد و ادامه داد:درهنگام برداشت از معادن،عرصه های منابع طبیعی نباید فراموش شوند و در این حوزه باید عرصه های طبیعی کمترین میزان آسیب را دیده و پس از بهره برداری از این معادن، منابع طبیعی نیز احیا شود.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان عنوان کرد: امیدواریم در سال آینده نگاه مدیران استان به این سمت باشد که اگر می خواهیم معادن را برداشت کنیم حداقل خسارت به بوته ها، جنگل ها و مراکز منابع طبیعی وارد شود و پس از اجرای طرح نیز احیای منابع طبیعی انجام شود.
این مقام ارشد قضائی استان با اشاره به اینکه حفظ منابع طبیعی امری حیاتی است، عنوان کرد: هر کس این باور در وجود او وجود نداشته باشد یک خطای محاسباتی است.
رئیس شورای قضائی استان کرمان عنوان کرد: حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی در کشور ما به دلیل قرار گرفتن در کمربند خشک زمین از اهمیت ویژه تری برخوردار است.
موحد در ادامه گفت: کسب رتبه برتر شورای حفظ حقوق بیت المال استان کرمان در زمینه حفاظت از منابع طبیعی جای تقدیر دارد و این کار محصول کار جمعی در استان کرمان است.
وی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی زمانی می تواند موفق باشد که دستگاه های مربوطه همکاری لازم را با این دستگاه داشته باشند.
انتهای پیام/ی