رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نهاوند گفت: با توجه به جایگاه فرهنگی و اجتماعی و نقش مهم صنایع ‌دستی در ایجاد اشتغال خانه صنایع ‌دستی در نهاوند راه‌اندازی شد.

افتتاح خانه صنایع دستی در نهاوند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محسن جانجان گفت: یکی از رویکردهای اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بخش صنایع ‌دستی بحث آموزش حرفه‌های مختلف صنایع دستی و بازاریابی برای فروش محصولات تولیدی صنایع‌ دستی است و در همین راستا خانه صنایع دستی را در شهرستان نهاوند احداث کردیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نهاوند افزود: در شهرستان نهاوند صنعت‌گرانی داریم که علاقه‌مند به یادگیری حرفه‌های مختلف صنایع‌دستی هستند و با توجه به این‌که صنایع‌ دستی مانند گلیم‌بافی، جاجیم‌بافی و غیره به عنوان یک برند برای شهرستان هستند ما در خانه صنایع‌دستی به متقاضیان یادگیری حرفه‌های مختلف صنایع ‌دستی به صورت رایگان آموزش می‌دهیم.

وی افزود: بعد از آموزش به افراد از آنها آزمون گرفته می‌شود و در صورتی که مهارت آنها مورد تأیید ما باشد کارت شناسایی و مجوز فعالیت برای آنها صادر می‌شود و قطعا این افراد برای ورود به بازار کار نیاز به تسهیلات دارند که ما تسهیلاتی نیز در قالب صنایع دستی به متقاضیان پرداخت می‌کنیم تا آنها بتوانند در منازل یا کارگاه‌ها به هر شکلی که می‌توانند ایجاد اشتغال کنند و به کار مشغول شوند.

جانجان بیان کرد:ایجاد اشتغال از طریق برگزاری کلاس‌های آموزش صنایع دستی، آموزش برای بازاریابی و فروش محصولات صنایع دستی و بحث بازارگانی با دعوت از اساتید کشوری در خانه صنایع دستی شهرستان نهاوند را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

وی اظهار داشت: در حال حاضر بحث بازرگانی یکی از دغدغه‌های مهم در بخش صنایع دستی برای صنعت‌گران و هنرمندان شهرستان است که با دعوت از اساتید کشوری سعی داریم با آموزش‌های لازم در این زمینه توسط اساتید این مشکلات پیش‌روی تولیدکنندگان شهرستان نهاوند را حل کنیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نهاوند افزود: همچنین با هدف‌ ایجاد اشتغال در روستاهایی که استعداد دارند و علاقه‌مند به یادگیری حرفه‌های صنایع دستی هستند قصد داریم که 14 رشته مختلف صنایع دستی را به صورت رایگان به آنها آموزش دهیم و تا‌کنون در سه روستای شهرستان رشته‌هایی مانند نقاشی روی سفال، نقطه زنی روی سفال و گلیم بافی را آموزش داده‌ایم.

وی عنوان کرد: بعد از آموزش به روستائیانی که متقاضی ایجاد اشتغال در قالب صنایع دستی هستند در بخش اقتصاد خانوار و کارگاه‌های زود بازده تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت می‌کنیم زیرا آموزش و اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی به آن‌ها قطعا در بحث اشتغال‌زایی موثر خواهد بود.

جانجان افزود: افتتاح خانه صنایع دستی در نهاوند باعث ایجاد روحیه تعامل و مشارکت هر چه بیشتر در بین هنرمندان می‌شود و هنرمندان می‌توانند در کنار هم نقش موثری در ارتقای صنایع دستی داشته باشند.

انتهای پیام/ ش

 


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.