به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمانشاه؛ سید فرزاد افضلی مدیرکل شیلات کرمانشاه در حاشیه این جشنواره که امروز(15 اسفند) در مرکز آموزش فنی و حرفهای برگزارشد، افزایش سرانه مصرف آبزیان را جزو برنامههای اصلی شیلات استان عنوان کرد.
وی مصرف دو تا سه مرتبه آبزیان در هفته را به شهروندان توصیه و تاکید کرد: افزایش سرانه مصرف آبزیان میتواند کاهش بروز بیماریهای قلبی و عروقی و افزایش سطح سلامت جامعه را به دنبال داشته باشد.
افضلی افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان را نیازمند فرهنگسازی دانست و تاکید کرد: بسیاری از خانوادههای کرمانشاهی از فوائد مصرف آبزیان اطلاع چندانی ندارند .
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه اغلب خانوادههای کرمانشاهی تمایلی به مصرف آبزیان ندارند، گفت: ریشههای این بیعلاقگی رامیتوان در ناآشنایی آنها با شیوههای پخت آبزیان یافت.
افضلی با اشاره به اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان به 8.5 کیلوگرم رسیده است، افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر میانگین سرانه مصرف آبزیان در کشور 9 کیلوگرم در سال است، استان کرمانشاه تا رسیدن به میانگین کشوری فاصله زیادی ندارد.
وی همچنین با اشاره به شرکت 20 نفر در این جشنواره اظهار کرد: شرکت کنندگان در این جشنواره به طبخ انواع ماهی به شکل کوفته، کیک ماهی، کوبیده، قلیه ماهی پرداختند.
انتهای پیام/پ