صفایی گفت: با توجه به ذخیره سازی مناسب، کمبودی در داخل وجود ندارد و تنها به سبب بروز سرما در آذر ماه و آسیب دیدگی پرتقال‌ها ممکن است که تا زمان توزیع بخشی از آنها قابلیت ماندگاری نداشته باشد.

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان چند ماهی است که زمزمه واردات از سوی بخش خصوصی همزمان با سرمازدگی و یخبندان اخیر پرتقال‌های مازندران به گوش می‌رسد و این درحالی است که مسئولان وزارتخانه بار‌ها از عدم نیاز به واردات و تامین نیاز بازار مصرفی شب عید از تولید داخل خبر داده اند.

البته دلالان با ایجاد جو روانی و متشنج نمودن بازار مبنی بر کمبود عرضه مرکبات و گرانی قیمت‌ها درصدد هستند تا از نمد این آشفته بازار برای خود کلاهی بسازند.

حال ماجرا را از مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی پرسیدیم تا از آخرین وضعیت ذخیره سازی میوه شب عید با خبر شویم: 

حسین صفایی مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی و معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سازی و زمزمه واردات پرتقال شب عید اظهار داشت: بخش عمده پرتقال شب عید از سوی سازمان مرکزی تعاون روستایی در شهرستان‌های مقصد ذخیره سازی و در زمان مقرر به بازار توزیع خواهد شد.

وی افزود: تصمیم گیری مبنی بر زمان توزیع میوه جهت تنظیم بازار شب عید از سوی ستاد تنظیم بازار اتخاذ تصمیم خواهد شد، اما طبق روال همه ساله از ۲۰ اسفند ماه توزیع خواهد شد.

صفایی در پاسخ به این سوال که واردات پرتقال برای بازار شب عید انجام می‌شود یا خیر، گفت: با توجه به ذخیره سازی مناسب کمبودی در داخل وجود ندارد و تنها به سبب بروز سرما در آذر ماه و آسیب دیدگی پرتقال‌ها ممکن است که تا زمان توزیع بخشی از آن‌ها قابلیت ماندگاری نداشته باشد که برای این بخش واردات انجام خواهد شد.

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در پاسخ به سوال دیگری که خبرهایی از واردات پرتقال از مصر و ترکیه از سوی بخش خصوصی مطرح شده است، ادامه داد: در زمان ذخیره سازی کیفیت میوه‌های ذخیره شده مناسب بوده و تن‌ها به سبب آسیب دیدگی احتمال عدم ماندگاری جهت عرضه ایام عید وجود دارد که با این وجود ناگزیر از واردات هستیم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار