محمد رضوانی متخصص پوست و مو در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص استفاده از لوازم آرایشی غیر استاندارد اظهار داشت: متاسفانه شایعترین عارضهای که در به کار بردن لوازم آرایشی غیر استاندارد با آن مواجه هستیم، واکنشهای حساسیتی است که به 2 دسته آلرژیک و تحریک کننده تقسیم بندی میشوند.
وی اظهار داشت: واکنشهای آلرژیک فقط به نوع ماده بستگی ندارند. برای مثال ممکن است دو فرد نسبت به یک ماده یکسان واکنش های متفاوتی را از خود نشان دهند، بنابراین برخی اوقات بدن نسبت به لوازم آرایشی حاوی مواد استاندارد نیز واکنش نشان میدهد .
این متخصص پوست و مو با بیان اینکه مصرف لوازم آرایشی غیر استاندارد احتمال بروز واکنشهای آلرژیک را افزایش میدهد، عنوان کرد: بسته به نوع لوازم آرایشی نامرغوب این واکنشهای حساسیتی میتواند در اندامهای مختلف بدن مانند پلک، صورت و ناخن روی دهد و عموما این واکنشها به صورت تورم، التهاب، قرمزی، خارش و آکنه (جوش) بروز پیدا کند.
رضوانی تاکید کرد: استفاده از لوازم آرایشی غیر استاندارد علاوه بر اینکه احتمال حساسیتهای پوستی را افزایش میدهد، میتواند فرد را در معرض مسمومیت نیز قرار دهد، استفاده از رژ لبهای حاوی سرب نیز سبب ورود و تجمع مواد سمی در بدن میشود.
وی تصریح کرد: به کار بردن لوازم آرایشی نامرغوب نیز میتواند سبب ایجاد لکهای پوستی نیز شود؛ به عنوان مثال عوارض ناشی از تاتو بدن و ابرو با استفاده از این مواد غیر استاندارد میتواند سالها بعد مشاهده شود.به این صورت که بدن نسبت به این رنگدانه وارد شده در پوست واکنش نشان میدهد در نتیجه با گذشت زمان تودههایی در زیر پوست تشکیل میشوند که باید به وسیله جراحی از بدن خارج شوند یا از کورتون به صورت دراز مدت استفاده شود تا مانع از واکنش بدن شود.
این متخصص پوست و مو افزود:لاک ناخنهای ارزان قیمت و نامرغوب نیز عوارض خطرناکی مثل اونیکولیز (جدا شدن ناخن از بستر آن) اشاره کرد، همچنین استفاده از لوازم آرایشی غیراستاندارد سبب میشود آستانه تحریک بدن افزایش پیدا کند و بدن در مواجهه با موادی که قبلا حساسیت نداشته نیز واکنش نشان دهد.
رضوانی یادآور شد: متاسفانه امروزه بسیاری از موادی که برای بوتاکس به کار برده میشوند متعلق به کشور چین هستند که با برچسب کانادا به بازار عرضه میشوند در حالی که داخل کشور برندهای متعدد معتبر و مرغوب محصولات مرتبط با بوتاکس تولید میشود؛ بنابراین افراد باید از لوازم آرایشی استاندارد داخلی دارای مجوز وزارت بهداشت یا برندهای معتبر و شناخته شده خارجی استفاده کنند.
یک ارایش یک چهره ی غیر واقعی و نمادین و حالت ایدخ ال هر خانم رو معرفی میکنه که نوعی دروغ و گول زدن مرد هاست.
دو در شرع به شدت تاکیید شده که حانم ها جز برای همسر خود ارایش نکنند
سه ارایش نوعی هزینه ای افراطی و تجملی هست
4: ارایش با اصلاح تفاوت دارد و ارایش نوعی به نظر من تخریب چهر هسهت که اثرات بلند مدتی بر پوست و موی خانم ها میگزارد.
به خصوص خانم زیبا نیازی به ارایش ندارد و زیبا بودن از چهره اش مشخص هست پس کسی که ارایش میکند کم بود زیبایی دازرد یه نگاهی به کشور های غربی بکنید میبینید که زن ها تقریبا ارایش نمیکنند و ما هستیم که مصرف کننده ی محصولات غربی شده ایم دو کشور مسلمان ایران و عربستان که طبق شرع نباید در عموم ارایش کنند پرمصرف ترین هستند و این ماد نوعی حمله ی فرهنگی هست.