وی سپس با حضور اعضای کمیته بحران شرکت آبفار در منطقه حومه شرقی رفسنجان، وضعیت خط انتقال 200 اینچی آب حومه شرقی رفسنجان را بررسی و کار برروی این خط برای وصل شدن به شبکه آب روستایی ادامه دارد.
رشیدی خاطر نشان کرد: کمیته بحران شرکت آبفار استان به شکل آماده باش است وپرسنل آبفار در تمام محورهای روستایی که شبکه آب شرب آنها آسیب دیده است درحال کار برای برقراری نعمت آب هستند.
مجید جمالی زاده، معاون بهره برداری شرکت آبفار استان درحاشیه این بازدید با اشاره به قطع آب در 91روستای استان به سبب بروز سیل گفت: این روستاها در 15شهرستان استان پراکنده شده اند.
وی جمعیت تحت پوشش آب روستایی در این شهرستان ها را 110هزار و120خانوار ذکر کرد وافزود: خط انتقال آب این روستاها به سبب سیلابی بودن مسیرها خسارت دیده وتا اتمام سیلابی بودن مسیرها این مشکل رفع نمی شود.
وی با تاکید برتلاش همکاران شرکت آبفار در شهرستان های مختلف برای وصل کردن آب بهداشتی دراین روستاها خاطر نشان کرد : سیل اخیر 6 هزار و605 متر خط انتقال آب را تخریب کرده است.
جمالی زاده همچنین از تخریب 3حلقه چاه، 6دهنه چشمه وسوختن دو الکتروپمپ ونیز 2 موتورخانه تامین آب خبرداد وتصریح کرد: در چند روز گذشته با تلاش همکاران24 شبکه آب آشامیدنی که در اثر بروز سیل خسارت جدی دیده بود وصل شده است.
وی یادآورشد: 24 شبکه آب شرب که در اثر سیل خسارت دیده بود رفع مشکل شده وآب در شبکه ها برقرار شده است.
جمالی زاده گفت : منتظر هستیم جریان سیلاب فروکش کند تا آب روستاهای ذکر شده را در یک روز آینده وصل کنیم.
وی میزان اعتبار لازم برای برقراری موقت آب در روستاهای ذکر شده را 2 میلیارد تومان دانست و افزود: اگر بخواهیم شبکه های خسارت دیده را به شکل کامل رفع عیب کنیم چندین برابر این اعتبار هزینه می طلبد.
انتهای پیام/س