وی اظهار داشت: احساس خشم و ناراحتی یک تجربه هیجانی و به نوبه خود امری طبیعی است، اما در صورتی که این خشم و عصبانیت در رفتار فرد بروز پیدا کند، مشکل ساز می شود که برای جلوگیری از این مشکل یادگیری شیوه های مقابله با خشم ضروری است.
این دکترای روانشناسی با بیان اینکه بهترین شیوه مقابله با خشم حفظ آرامش و خونسردی است، افزود: فردی که ناراحت است در همان هنگام خشم خود را به طرف مقابل ابراز میکند که بهترین راهکار در این مواقع حفظ خونسردی و آرامش است، همچنین فرد باید برای خروج شرایط از موقعیت بحرانی صبر تا در یک فرصت مناسب حل مسئله کند.
پورفرخ عنوان کرد: اگر شخصی از طرف مقابلش ناراحت است و با داد و فریاد خشمش را بروز می دهد چنین فردی مدیریت هیجان را به خوبی فرا نگرفته، افرادی توانایی مدیریت هیجان دارند و می توانند موفق شوند که شیوه های ارتباط موثر را به خوبی یاد گرفته باشند به عبارتی آنها باید قدرت ابراز کلام، وجود و قاطعیت در کلام داشته باشند.
وی تاکید کرد: زن و شوهر باید در یک فضای آرام، به دور از تنش و بدون اینکه طرف مقابل خود را تهدید یا تحقیر بکند، با بیان اینکه از چه موضوعی ناراحت شده اند، اجازه دهند که همسرشان نیز، نظر خود را به صورت واضح بگوید.
این دکترای روانشناسی در خصوص افرادی که توانایی قدرت بیان نظر خود را به صورت صریح و واضح ندارند، تصریح کرد: این احساس سرکوب شده و خشم فرو خورده در موقعیت و شرایط دیگری با انرژی بیشتر بروز پیدا می کند که این بزرگترین درگیری و مشکل را در خانواده ایجاد می کند.
پورفرخ یادآور شد: هر یک از زوجین باید قدرت پذیرش بالا و نگاه مکعبی شکل داشته باشند به عبارتی باید به مسایل از دید فرد مقابلشان نگاه کنند زیرا در بسیاری از مواقع خود مسئله مشترک ولی نگاه زوجین متفاوت است که باید اصلاح نگرش صورت بگیرد تا بتوانند با مدیریت هیجان خود درصدد رفع مشکل برآیند.
انتهای پیام/