به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با اعلام این خبر گفت: در این جشنواره که به همت بسیج خواهران پایگاه شهید آوینی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و با شرکت 38 کدبانو برگزار شد، بانوان هنرمند حدود 50 نوع از غذا و شیرینی محلی پخت کردند.یوسف نیک انجام استفاده از غذاهای محلی و سالم، معرفی غذاهای محلی به نسل جوان و پرهیز از غذاهای غربی و فست فودی را از اهداف مهم این جشنواره اعلام کرد.وی با اشاره به اینکه در پایان به همه شرکت کنندگان به رسم یادبود هدایای اهدا شد، افزود: در حاشیه جشنواره غذا نمایشگاه صنایع دستی از قبیل کیف دوزی، بافتنی، عروسک سازی نیز توسط بانوان هنرمند فومنی عرضه شد.
انتهای پیام/ع