رییس نمایندگی اتاق تجارت بینالمللی افزود: اتاق تجارت بینالمللی، بزرگترین سازمان جهانی است که در آن 6.5 میلیون شرکت خصوصی از 130 کشور جهان عضویت دارند و در 92 کشور نمایندگیهای آن فعال میباشد.
او تأکید نمود: افغانستان از تمام فرصتهای آموزشی، نمایشگاهها و کنفرانسهای بینالمللی برای تقویت سرمایهگذاری و رشد بازرگانی مستفید میگردد. در همین زمینه، قرار است در آینده نزدیک ده تن برای فراگیری دانش مسلکی و تخصصی به بیرون از کشور فرستاده شوند.
آذرخش حافظی عضو نمایندگی افغانستان گفت: پس از این محصولات کشور از طریق نمایندگی اتاق تجارت بینالمللی افغانستان با هماهنگی سایر کشورهای عضو در بازارها و نمایشگاههای جهانی معرفی میشود.
وی افزود: اتاق تجارت بینالمللی برای بازرگانان ملی و خارجی در زمینه حل منازعات مالی و بانکی، معرفی فرصتّهای اقتصادی، مشورت درباره چگونگی قراردادهای بینالمللی، تقویت صادرات کشور، بخشی سازی بر اساس معیارهای جهانی، آگاه ساختن بازرگان افغانستان از قوانین و مقررات بینالمللی همکاری میکند.
عبدالله عبدالله رییس اجراییه با ابراز قدردانی از تلاشهای اعضای نمایندهگی این اتاق گفت: عضویت افغانستان در اتاق تجارت بینالمللی یک گام اساسی و بینادی برای معیاریسازی تجارت افغانستان براساس معیارهای بینالمللی است؛ اما برای حفظ سلامت آن تعهد و جدیت شرط لازم میباشد.
عبدالله تأکید کرد: حکومت وحدت ملی از ایجاد نمایندگی اتاق تجارت بینالمللی در کشور حمایت همهجانبه میکند.
رییس اجراییه ابراز امیدواری کرد که اتاق تجارت بینالمللی برای محصولات بازرگانان افغان مثل سایر کشورها در بازارهای جهانی اعتبار و جایگاه فراهم نماید.
قابل ذکر است که اتاق تجارت بینالمللی (ICC) در سال ۱۹۱۹ تأسیس شده است و مهمترین هدف آن رشد سرمایهگذاری، توسعه اقتصادی و تجارتی در سطح منطقه و جهان میباشد.
انتهای پیام /
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید