126میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی اشتغالزایی و مشاغل خانگی به مددجویان تحت پوشش این نهاد پرداخت شده است.

به گزارش گروه  استان های باشگاه خبرنگاران جواناز یاسوج؛ معاون مشارکت های مردمی، اشتغال و مسکن اداره کل بهزیستی اظهار داشت :که افزون بر یکهزار و 50 فرصت شغلی از محل پرداخت این میزان تسهیلات ایجاد شده است.

 محمد کریم با بیان اینکه 26 میلیارد ریال از این میزان ظرف 9 ماه گذشته سال جاری پرداخت شده، گفت: سال های 92، 93 و 94 نیز به ترتیب هشت، 36 و 56 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان و مددجویان پرداخت شده است.

وی همچنین ارائه بسته های حمایتی و تشویقی به کارفرمایان واحدهای تولیدی در بخش های مختلف در قالب اجرای طرح جبران عدم کارایی برای بکارگیری معلولان را یادآور شد و گفت: پرداخت 50درصد حق بیمه و اعطای تسهیلات ویژه و بلاعوض تا سقف 150میلیون ریال برای کارفرمایان در صورت تعهد و تضمین پنج سال جذب فرد معلول از مهمترین مزایا و بسته های حمایتی در راستای اجرای این طرح است.

آریا یکی از راهکارهای ایجاد اشتغال برای مددجویان بهزیستی به ویژه معلولان را اجرای طرح های تشویقی دانست و افزود: توانمندسازی مددجویان همواره یکی از رویکردها و راهبردهای مهم سازمان بهزیستی بوده است.


معاون توسعه منابع انسانی اداره کل بهزیستی کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: افزون بر هفت هزار معلول پشت نوبت برای دریافت و استفاده از خدمات بهزیستی در این استان تاکنون شناسایی شده اند.

150 هزار معلول در سطح کشور پشت نوبتی برای دریاخت خدمات بهزیستی هستند.

خلیفه جمشیدی اظهار داشت که بر اساس برنامه ششم توسعه قرار است که تمامی این افراد ظرف پنج سال اجرای این برنامه زیر پوشش بهزیستی قرار گیرند.

معاون توسعه منابع انسانی بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد نرخ معلولیت در این استان را با 6 دهم درصد بالاتر از میانگین کشوری حدود 2.7 درصد ذکر کرد.

وی بیان کرد: تاکنون 18 هزار معلول در سطح استان شناسایی شده اند که حدود 6 هزار و 100 نفر از آنها به طور مستقیم از خدمات بهزیستی بهره مند هستند.

جمشیدی ضعف خدمات بهداشتی به ویژه در روستاها، ازدواج های فامیلی و دانش ناکافی خانواده ها نسبت به مسائل روانشناختی کودکان را از عوامل موثر در افزایش بروز معلولیت در کهگیلویه و بویراحمد ذکر کرد.

وی با اشاره به وجود حدود 146 خانواده چند معلولی در کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: ازدواج های فامیلی اصلی ترین دلیل معلولیت در این استان شناسایی شده است. 

وی کمبود آزمایشگاه تخصصی و مشاوره ای ژنتیک، بالا بودن هزینه های انجام آزمایش ها و نبود پوشش بیمه ای در این زمینه را از سایر معضلات و عوامل موثر در افزایش بروز معلولیت ها در کهگیلویه و بویراحمد ذکر کرد. 

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی بنگاه خیریه و صدقه ای نیست، گفت که چنین رویکرد بزرگترین آفت و آسیب فراروی این نهاد حمایتی و تخصصی است.

جمشیدی افزود: افزون بر 180 نوع خدمت در سازمان بهزیستی به جامعه هدف ارائه می شود که هدف و رویکرد اصلی و حاکم در این نهاد توانمندسازی افراد با حفظ عزت و کرامت است.

حدود 11 هزار خانوار در قالب 23 هزار نفر از جمعیت 700 هزار نفری کهگیلویه وبویراحمد تحت پوشش بهزیستی هستند.


انتهای پیام/د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.