به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازاردبیل، سوسن باستانی گفت: ثبت شرکت های تک نفره بانوان با اولویت دختران فارغ التحصیل دانشگاهی و زنان سرپرست خانواده، به رسمیت شناختن خانه به عنوان محل کار و ایجاد کار شناور برای دختران دانشجو از جمله جزییات این بسته است.
وی گفت: بر اساس بررسی های انجام شده در 30 سال گذشته در بخش اشتغال دولتی زنان هیچ رشدی در کشور رخ نداده اما در حوزه اشتغال بانوان در بخش خصوصی و غیر رسمی اشتغال بانوان نسبت به سه دهه اخیر بیش از پنج برابر افزایش یافته است.
معاون بررسی های راهبردی معاونت زنان ریاست جمهوری اظهار کرد: طرح مالی توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار نیز که در شهرری به عنوان آزمونه اجرا می شد با تصویب شورای اجتماعی کشور در 15 استان کشور اجرایی می شود.
باستانی با بیان اینکه مشارکت زنان در حوزه سیاسی در سطح ملی نسبت به مردان بسیار پایین است افزود: اما در سطح محلی مشارکت بانوان در حوزه سیاسی رشد قابل توجهی داشته است.
وی با بیان اینکه آموزش دختران بازمانده از تحصیل از اولویت های اصلی معاونت زنان ریاست جمهوری می باشد اظهار کرد: در سال 92 تعداد فقط تعداد 758 دختر بازمانده از تحصیل تحت آموزش قرار گرفته بودند که این رقم در سال جاری به 38 هزار و 614 نفر افزایش یافته است.
باستانی با اشاره به ناهنجاری های مختلف در حوزه زنان گفت: 10 درصد از معتادان کشور را زنان تشکیل می دهند و کنترل اعتیاد و پیشگیری از طلاق با مسوولیت شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با تاکید بر توسعه تشکل های مردم نهاد در حوزه سلامت خانواده خواستار استفاده بیشتر از ظرفیت این تشکل ها در بهبود و ارتقای شاخص های مختلف سلامت بویژه زنان روستایی و عشایر شد.
انتهای پیام/ح