به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ داود ناصری امید مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم، سنتی و محلی با استفاده از مواد غذایی که از ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند و معرفی پخت انواع غذاها و دسرها با ماهی برگزار شد .
ناصری امید افزود : واقعیت زندگی امروز این است که غذاهای آماده و فست فودها جایگزین غذاهای سنتی و محلی سالم شده است، لذا باید تلاش شود که فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی در سفرههای خانوادههای ایرانی بازگردانده شود.
وی تاکید کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی برای شهروندان منجر به ایجاد شور و نشاط، ایجاد انگیزه برای پخت غذاهای سالم میشود.
در این مراسم مربیان مجرب اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با برگزاری کلاس های آموزشی کوتاه مدت به آموزش نحوه پخت و پز ماهی و سفره آرایی پرداختند و در پایان به نفرات برتر جوایز ارزنده ای اهدا شد .
انتهای پیام/پ