وی با بیان اینکه 180 فرزند نیز در 15 مرکز شبه خانواده از سوی خیریان نگهداری میشوند، افزود: در مجموع 450 فرزند تحت پوشش بهزیستی است که بقیه آنها تحت مراقبت خانوادهها هستند اما از خدمات بهزیستی بهرهمیبرند.
عفتی تصریح کرد: از بین 450 فرزند مورد حمایت بهزیستی، بیش از 110 فرزند در ردیف ممتازان و نخبگان هستند که تجلیل خواهند شد و این نشان دهنده همت والای بهزیستی در تربیت فرزندان در مسیر تحصیل و رشد و ارتقای آنها است.
وی با اشاره به ارزیابیهای انجام شده از خدمترسانی در مراکز گفت: یزد در ردیف دو استان برتری است که خدمات خوبی ارائه میدهد به ویژه که در زمینه آزمایشهای ژنتیک نیز فعال است.
وی تصریح کرد: تاکنون بیش از 3 هزار خانواده از این آزمایشها برخوردار شدند و توانستیم از تولد 600 کودک معلول پیشگیری کنیم.
عفتی با اشاره به اجرای طرحهای مختلف غربالگری در سطح استان خاطرنشان کرد: از جمله این طرحها اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم است که سالانه از ابتلای 400 کودک در تنبلی چشم پیشگیری میشود.
وی با اشاره به فعالیت در موضوع طلاق اظهار کرد: در سه سال گذشته 20 هزار پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته و در بیش از 40 درصد از پروندهها از وقوع طلاق جلوگیری شده است.
مدیرکل بهزیستی استان یزد با بیان اینکه تأکید ما بر پیشگیری از طلاق است، افزود: بر اساس دانشنامه ازدواج که به بهرهبرداری خواهد رسید، نوعی گواهینامه ازدواج صادر میشود که پایلوت این طرح نیز شهرستان میبد است و امیدواریم با این طرح ازدواجی که منجر به طلاق شود، نداشته باشیم.
وی تصریح کرد: همچنین در حوزه توانبخشی نیز با مجموعه اقداماتی که انجام شده، کاهش چشمگیری در معلولیتها داشتیم و از حوزه مراکز شبانهروزی خدمات را به خانوادهها بردهایم.
وی میزان اشتغال ایجاد شده از سوی بهزیستی استان یزد را 4000 فرصت شغلی برشمرد و گفت: مجموعه اقدامات انجام شده باعث شده تا در استان یزد در راستای تحقق دولت الکترونیک قدم برداشته شود و به موفقیت برسیم.
انتهای پیام/ م