رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت : نزدیک به یکسال است پرسنل کارانه دریافت نکرده اند .
وی با بیان اینکه بعضی از افراد قصد تخریب و شکست طرح تحول سلامت را دارند ،افزود : سلامت مردم جای سیاسی کاری نیست و این کار به مردم آسیب میزند .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همچنین به هزینه های این طرح اشاره کرد و گفت : اسناد مالی کاملا شفاف و قابل ارائه است که ریالی از منابع پرداخت شده در این طرح در جای دیگری هزینه نشده است .
مهرام در ادامه از 268 پرواز اورژانس هوایی و نجات 321 نفر خبر داد و گفت : هر پرواز به طور میانگین 10 میلیون تومان هزینه دارد اما بیماران کاملا رایگان به بیمارستان منتقل می شوند.
مهرام همچنین از ساخت مرکز جامع سرطان خبر داد و گفت : این طرح با دو پیمانکار در دست اجرا است و در صورت همکاری خیرین تا دو سال آینده به بهره برداری خواهد رسید .
مهرام همچنین به فرسوده بودن بیمارستان ها اشاره کرد وگفت : فضای فیزیکی و تخت در بیمارستان ها در بدترین حالت ممکن قرار دارد .
رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از کلنگ زنی احداث بیمارستان 700 تخت خوابی به زودی خبرداد. و گفت : اگر منابع مالی تامین شود به سرعت بیمارستان های فرسوده را در این بیمارستان جایگزین می کنیم .
مسعود رضایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هم در این نشست گفت : در استان هزار و 700 تخت وجود دارد که ضریب اشغال آن در بخش دولتی 85 درصد است .
وی افزود : 400 پزشک متخصص و فوق تخصص در بیمارستان ها مشغول ارائه خدمات هستند .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت : بعد از طرح تحول سلامت 12 کلینیک ویژه به 40 هزار نفر با تعرفه 300 تومان در استان خدمات ارائه داده اند .
سعید اسکویی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هم در این نشست افزود : بیماری های قلبی و عروقی بیشترین آمار مرگ و میر در استان هستند و درصدد بررسی ریسک خطر ابتلاء به این بیماری هستیم.
وی اضافه کرد : آزمایش چربی ، دیابت و فشار خون برای افراد بالای 30 سال به صورت رایگان است و براساس شرایط به آنان کارت های سبز ، زرد ، نارنجی و قرمز داده خواهد شد که میتوانند با آن دارو و مشاوره تغذیه رایگان دریافت کنند .
اسکویی گفت : 30 درصد سرطان به تغذیه و 70 درصد آن به سبک زندگی افراد بستگی دارد .
وی اضافه کرد : 26 درصد مردم استان از افسردگی و اختلالات خلقی نظیر اضطراب و ناخن جویدن رنج میبرند .
پیمان قجر بیگی معاون غذا و دارو نیز در این نشست با اشاره به گسترش صنف عطاری درباره عرضه دارو در این مکان ها هشدار داد .
وی گفت : بسیاری ازداروهایی که به اسم طب سنتی و یا اسلامی عرضه می شود داروهای شیمیایی است که با یک گیاه ترکیب شده و خطرات زیادی را به دنبال دارد.
انتهای پیام/