به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سرهنگ يارعلی نيازی معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی مازندران در کارگاه آموزشی معاونت اجتماعی گفت: كاركنان معاونت اجتماعی جايگاه ويژه ای در ايجاد اعتماد سازی بين مردم، رسانه و مسئولان با پليس دارند.
وی كاهش آسيب های اجتماعی و افزايش تأثير پيشگيری اجتماعی از جرايم بر جامعه را مستلزم اقدامات فرهنگی و اجتماعی دانست و افزود: بايد با برنامه ريزی هدفمند و استفاده از همه ظرفيت های درون و برون سازمانی در اين مسير گام برداشت.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی مازندران به نفوذ فضای مجازی و اينترنت در جامعه و در بين خانواده ها اشاره کرد و گفت: با توجه به افزايش جرايم در فضای مجازی، ضرورت راه اندازی پليس فضای توليد و تبادل اطلاعات در ناجا ديده شد.
سرهنگ يارعلی نيازی افزود: با فرهنگ سازی و ارائه هشدارهای لازم در جلسات آموزش همگانی و اقدامات اجتماعی ، افراد را می توان از تهديدات و آسيب های اجتماعی فضای مجازی آگاه ساخت .
كارگاه آموزشی يك روزه معاونان و رابطان اجتماعی شهرستان های و مددکاران اجتماعی کلانتری های مازندران با هدف توانمند سازی کارکنان در حوزه های مشاوره و مددکاری، رسانه و خبرنويسی در سالن غدير مجتمع آموزشی انصارالمهدی برگزار شد.
انتهای پیام/ ر