به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دانههای كنجد حاوی مواد چربی، آنتی اكسیدانها، روغن كنجد، مواد پروتئینی، اسید آمینه، سلولز، مواد معدنی و كلسیم است و بدین ترتیب دانههای كنجد بسیار مغذی بوده و حاوی مقدار زیادی انرژی هستند.
كنجد در درمان بی خوابی موثر بوده، خاصیت ضد ورم مفاصل و رماتیسم و همچنین خاصیت ضد سرطانی دارد و همچنین خواص ضد قارچ و ضد باكتری از دیگر اثرات آن به شمار میرود.
روغن كنجد در جلوگیری از فساد دندان نیز كاربرد دارد، همچنین در درمان التهاب و تورم لثه مفید است. برگ های كنجد سرشار از مواد لعابی هستند و در گذشته با دیگر گیاهان برای درمان اسهال خونی و وبا به كار برده می شد.
كنجد معدن مواد معدنی قابل جذب است و دارای منیزیم، كلسیم ، آهن ، سیلیس ، آلومینیوم ، كروم ، مس ، نیكل ، سدیم و چندین فلز و شبه فلز دیگر و همچنین سرشار از ویتامین B میباشد.
گفتنی است؛ آرد كنجد سرشار از اسید آمینه بوده و 3 برابر شیر كلسیم دارد، آرد كنجد یا كنجد به خوبی در سالادها، خوراك های مرغ یا گوشت و سبزیجات پخته شده به كار رفته و همچنین در معطر ساختن پنیر ، سالادهای تخم مرغ ، سس هایی كه اساس آن كره یا نان معطر هست كاربرد دارد.
كنجد تقریبا بیشتر مواد مورد نیاز ساختمان بدن را داراست؛ لذا یك غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان به شمارمیرود و دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد.
انتهای پیام/