به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان
از شیراز؛ ابراهیمی کارشناس امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: از ابتدای امسال افزون بر 2 هزار و 200 تن مرغ سبز که بدون آنتی بیوتیک است در استان فارس تولید و به بازار عرضه شده است .
وی ادامه داد: علاقه مردم به استفاده از این نوع مرغ، و تمایل مرغداران به تولید آن، از علل افزایش تولید این نوع مرغ است.
ابراهیمی با بیان اینکه فرایند تولید مرغ سبز 45 روز است اظهار کرد: اداره دامپزشکی با نمونه برداری در دوره های مختلف بر روند تولید آن نظارت می کند.
کارشناس امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت:
کیفیت مرغ های سبز بالاتر و سالم تر از سایر مرغ های تولیدی است.
انتهای پیام/ن