کدو تنبل یا همان کدو حلوایی دارای رنگ زرد و نارنجی می‌باشد که دلیل آن وجود ویتامین A و بتاکارون است. کدو تنبل جز صیفی‌هاست و بدون چربی است و برای کاهش کلسترول مناسب می‌باشد.

خواص کدو تنبل برای سرماخوردگیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ماده کالری بسیار کمی دارد و برای استفاده در رژیم های غذایی مفید است. کدو حلوایی دارای آنتی اکسیدان است و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری تقویت کند. همچنین منبع خوبی از ویتامین‌های A و E می‌باشد و با داشتن میزان زیادی ویتامین C برای سرما خوردگی مفید است. این ماده را می‌توان یک قرص طبیعی ویتامین و داروی سرماخوردگی دانست.
 
کدو تنبل را به صورت خام یا بخارپز میل کنید. حواستان باشد که نباید مدت طبخ آن را طولانی کرد، زیرا ممکن است خواص آن از دست برود. همچنین می‌توانید از آن در تهیه‌ی یک سوپ عالی در کنار سایر مواد غذایی بهره بگیرید تا خاصیت درمانی آن بیشتر شود. معمولا در کشورهای خارجی از کدو تنبل برای پخت انواع پای، شیرینی و دسر و کیک بسیار استفاده می‌کنند و نماد جشن هالووین که مخصوص کودکان است، می‌باشد.
 
کدو تنبل باعث پیشگیری از گلودرد در هنگام ابتلا به زکام و سرماخوردگی می‌شود و همچنین می‌تواند از شدت سرفه بکاهد و دوره‌ی سرماخوردگی را کاهش دهد. از خواص دیگر کدو تنبل این است که از سنگ مثانه در کودکان جلوگیری می‌کند و مصرف تخم آن برای کاهش التهاب مفاصل و کمک به درمان پروستات مفید می‌باشد.
 
منبع: خبر آنلاین

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار