به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست شورای راهبردی تدوین راهنماهای بالینی در جمع خبرنگاران گفت: راهنماهای بالینی گام بزرگی در کاهش خطایای پزشکی، ذخیره منابع، مطالبات پزشک و بیمار و مشکلات آزمایشگاهی دارد.
وی بیان کرد: راهنماهای بالینی ابزاری برای کاهش سلیقه پردازی محسوب میشود و میتوان با این ابزار از سلیقه پردازیها پیشگیری کرد.
هاشمی افزود: راهنماهای بالینی با وجود زحمات همکاران طی 20 سال گذشته ابلاغ نشده بود و برای تدوین آن گام عملیاتی برداشته نشده بود.
وی عنوان کرد: تدوین و ابلاغ راهنماهای بالینی نیازمند هماهنگی انجمنهای علمی، بیمهها، دانشگاههای علوم پزشکی در کل کشور، مدیران وزارت بهداشت و سایر صاحبنظران است.
وزیر بهداشت گفت: تدوین راهنماهای بالینی گامی در ارائه کیفیت خدمات، کاهش ریسک برای بیمار و پزشک و جلوگیری از ایجاد هزینههای غیرضروری است که باید زودتر از اینها انجام میشد که در این زمینه 200 محصول دانشی شامل راهکارها، پروتکلها، استانداردها و سیاستهای بالینی آماده شده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر ممانعت فعالیت پزشکان دولتی در بخش خصوصی اظهار داشت: تا زمانی که این طرح به شورای نگهبان نرسیده و تصویب نشده، نظر خاصی در این حوزه نخواهم داشت و منتظر تصویب یا عدم تصویب از سوی مجلس شورای اسلامی هستم.
انتهای پیام/