معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی از افتتاح یک‌هزار و 500 پروژه در دهه فجر امسال در خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛پورمهدی در جمع خبرنگاران با اشاره به آتش‌سوزی ساختمان پلاسکوی تهران، گفت: با توسعه شهرها، لازم است در مجتمع‌های تجاری و خدماتی مبحث بهره‌برداری، نگهداری و ایمن‌سازی به ویژه در امر اطفاء حریق کاملا رعایت شود و بعد از این باید تجهیزات ایمنی را به تکنولوژی روز مجهز کنیم.
وی با بیان اینکه در همه جا نمی‌توان آتش را با آب خاموش کرد و حتما باید در بحث‌های امدادرسانی موقعیت ساختمان را در نظر بگیریم، افزود: در ساختمان پلاسکو، نزدیک به 4 هزار نفر کار می‌کردند ولی تنها 100 نفر ساختمان و اموال خود را بیمه کرده بودند و خسارت یک‌هزار و 500 میلیاردی ساختمان پلاسکو نشان می‌دهد باید بحث بیمه را در کشور به جد پیگیری و نهادینه کنیم.
پورمهدی خاطرنشان کرد: در شهر تبریز ساختمان‌های بلند را به نردبان ایمنی تجهیز کردیم و باید به هلی‌برن هوایی هم مجهز کنیم و در بودجه‌های سالانه برای این بخش امکانات بیشتری لحاظ شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: تاکید داریم در دهه فجر پروژه‌هایی که بهره‌برداری می‌شود حتما تکمیل شده باشد و دوباره کاری در افتتاح پروژه‌ها رخ ندهد؛ ما قصد نداریم بگوییم پروژه‌های زیادی افتتاح کردیم بلکه می‌خواهیم صادقانه به مردم کارهایی که انجام دادیم اطلاع‌رسانی کنیم.
این مسؤول یادآور شد: در دهه فجر امسال، بیش از یک‌هزار و 500 پروژه عمرانی، خدماتی، صنعتی و کشاورزی با اعتبار 3 هزار و 560 میلیارد تومان در شهرستان‌های مختلف افتتاح و بهره‌‌برداری می‌شوند و در تمام 22 شهرستان توزیع فراوانی دارند.
وی با بیان اینکه پروژه‌ها در راه‌سازی؛ آبرسانی شهری و روستایی، پروژه‌های درمانی، ورزشی، حمل و نقل، عمران شهری، بهسازی مسکن روستایی، انتقال انرژی، حوزه‌های گردشگری و خدمات شهرسازی افتتاح می شوند، اضافه کرد: 47 درصد پروژه ها در شهر تبریز و ما بقی در سایر شهرستان‌ها توزیع شده است.
پورمهدی پروژه شبکه فاضلاب بناب با 45 میلیارد تومان، مخزن بناب 6 میلیارد تومان، توسعه بیمارستان میانه با 10 میلیارد تومان آبرسانی به 50 روستا با 86 میلیارد تومان و برق رسانی به 80 روستا را از جمله پروژه‌ها عنوان و اضافه کرد: بخش عمده اعتبارات پروژه‌ها از محل شهرداری، دهیاری‌ها و مشارکت مردمی تامین می‌شود به طوری که بیش از 60 درصد پروژه‌های روستایی با مشارکت مردم اجرایی می‌شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی تعداد پروژه‌های روستایی را 700 پروژه با 970 میلیارد تومان و تعداد پروژه‌های شهری را نیز 860 پروژه با 2 هزار و  600 میلیارد تومان عنوان کرد.
این مسوول در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: 50 درصد اعتبارات عمرانی استان (حدود 300 میلیارد تومان) تخصیص یافته که عمدتا جزو اسناد خزانه است و دولت قول داده 50 درصد ما بقی را تا پایان سال تخصیص دهند؛ 50 درصد پروژه‌های سفر را نیز تخصیص داده‌اند و تعهد کرده‌اند 50 درصد مابقی را نیز تا آخر اسفند تخصیص دهند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار