به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛کارشناسان بهداشت و سلامت می گویند: انجیر حاوی مقادیر زیادی آهن و ویتامین C است؛ مخلوطی از این دو ماده ی مغذی، آن را به میوه ای فوق العاده برای کم خون ها مخصوصاً افراد مبتلا به کم خونی و فقر آهن تبدیل کرده است.
انجیر برای درمان بسیاری از بیماریها کاربرد دارد ؛سرفه،یبوست، تنگی نفس، دردهای عضلانی و چربی خون را از بین می برد و موجب تقویت مو و تقویت کبد می شود.
انجیر علاوه بر تحریک اشتها و تقویت حافظه در مشکی شدن مو و رفع بوی بد دهان بسیار موثر است.
انتهای پیام/د