به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران
جوان از مشهد ؛مدیر قطب علمی فردوسی شناسی و ادبیات خراسان دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این مطلب اظهار کرد: پیشینه دراز آهنگ تاریخی خراسان در ایران بینظیر است و اکنون شهری میزبانی پایتخت فرهنگی جهان اسلام را به عهده دارد که در قلب خراسان بزرگ قرارگرفته است.
استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: از فرصت رویداد مشهد ۲۰۱۷ میتوان برای معرفی پیشینه و فرهنگ مشهد و خراسان، بزرگان این سرزمین، مفاخر مدفون در مشهد و استان و فرهیختگان مهاجرت کرده از این دیار استفاده کرد.
این پژوهشگر همچنین با بیان اینکه همه بناها و زیرساختهای خراسان تحت تأثیر حضور امام هشتم شیعیان (ع) است، افزود: از این فرصت باید برای معرفی اثرات وضعی حضور و آرام گرفتن امام رضا (ع) در فرهنگ این مرزوبوم استفاده کرد.
عضو پیوسته شورای فرهنگستان زبان و ادب فارسی با عنوان اینکه همه مفاخر توس، متعلق به مشهد است و مشهد میراث دار شهر توس است، تصریح کرد: بیش از ۵۰۰ شخصیت توسی شناساییشدهاند که همگی بخشی از پیشینه فرهنگی مشهد به شمار میروند، لذا باید این مهم اطلاعرسانی شود و رویداد مشهد ۲۰۱۷ بهترین فرصت بهمنظور معرفی این مفاخر است.
دکتر یاحقی درپایان تصریح کرد: باید شاهکارهای فرهنگی، ادبی و علمی این شهر به زبانهای خارجی ترجمه و به جهان عرضه شود تا شاهد تأثیرات آن در توسعه فرهنگی و جهانیسازی شهر مشهد باشیم.
انتهای پیام// ن غ