به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ دومین جلسه کمیته پیشگیری از آسیب های اجتماعی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس غیر دولتی و شاهد در محل سالن اندیشه اداره کل با حضور اعضای کمیته پیشگیری استان برگزار شد.
«ولی حسینی» معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان در این جلسه اظهار کرد : با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص ورود تخصصی در بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین و توجه ویژه به آنها ، اداره مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی معاونت تربیت بدنی و سلامت استان اقدام به شناسایی مناطق و تعیین تعداد مدارس و دانش آموزان در این مناطق نموده است.
وی خاطر نشان کرد: اولویت اجرای برنامه های آموزشی پیشگیری چهارگانه، برنامه های مرتبط با سند تقسیم کار ملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی، پیشگیری از خشونت و پیشگیری از آسیب های فضای مجازی به مدارس مناطق حاشیه نشین سوق داده است.
حسینی افزود : بررسي هاي صورت گرفته نشانگر اين واقعيت است كه مدارس مناسب ترين مكان ، براي اجراي برنامه هاي پيشگيري از رفتارهاي پرخطر مي باشند. لذا مدرسه ، به عنوان مهمترين پايگاه و كانون حيات اجتماعي – فرهنگي در جامعه تلقي گرديده كه با ارائه آموزش چگونه زيستن، بهتر زيستن و با هم زيستن قادر است نوجوانان را براي زندگي در عصر هزاره سوم كه با بروز و شيوع ترافيك فزاينده خرده فرهنگ ها و رنگين كماني از رفتارهاي پرخطر مواجه هستند، آماده نموده و آنها را در برابر رفتارهاي پرخطر مقاوم و ايمن نمايد؛ لذا ضروریست در مدارس غیر دولتی هم بطور حداکثری ورود ویژه ای صورت گیرد.
وی بیان اینکه در سالتحصیلی 96-1395، طرحهای آموزش پیشگیری چهارگانه در 3هزار و 526 مدرسه اجرا شده است؛ اضافه کرد: این طرحها با تحت پوشش قرار دادن 381هزار و 98 نفر دانش آموز در حال اجراست.
وی با تفکیک وضعیت آماری اجرای این طرحها گفت: «طرح آموزش مهارت های مراقبت از خود» در 40درصد مدارس دوره ی ابتدایی شامل 1186 مدرسه دولتی، «طرح مهارت مقابله با رفتارهای پرخطر» در 40درصد مدارس در دوره ی متوسطه ی اول استان شامل 350 مدرسه دولتی، «طرح مدارس عاری از خطر» در 40درصد مدارس دوره ی متوسطه ی دوم شامل 126 مدرسه دولتی و «طرح مدارس مراقب» در 1186 مدرسه استان اجرا شد.
انتهای پیام/ح