1‌هزار و 600 کیلوگرم گوشت تازه بلدرچین از خراسان جنوبی به مازندران صادر می شود.

محمودی‌زاوه،رئیس دامپزشکی شهرستان خوسف در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:یک‌هزار و 600 کیلوگرم گوشت تازه بلدرچین با مجوز قرنطینه از دامپزشکی شهرستان خوسف به استان مازندران صادر شد.

وی افزود:تمام مراحل پرورش تا کشتار این پرنده زیر‌نظر مستقیم کارشناسان دامپزشکی و نظارت شبانه‌روزی آنها انجام می‌شود.

رئیس دامپزشکی شهرستان خوسف با اشاره به خواص گوشت بلدرچین گفت:بیشتر انواع اسیدهای آمینه کمیاب،در گوشت این پرنده یافت می‌شود، همچنین گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین‌های B21 ،B و B6 است.

محمودی‌زاوه افزود: وجود این عناصر معدنی و ویتامین‌ها در گوشت بلدرچین موجب شده که برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی‌های روانی، عقب‌افتادگی جسمی و همچنین بی‌خوابی داروی معجزه‌آسایی محسوب شود.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.