به گزارش خبرنگار
باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، مدیران یک رستوران هندی به این نتیجه رسیدهاند که به جای اینکه پول خود را از بابت غذاهایی که درست میکنند هدر بدهند، مشتریان خود را جریمه کنند تا ضرر نکنند.
مدیران این رستوران هندی بعد از اینکه اعلام کردند مقدار غذایی که هر هفته در این رستوران دور ریخته میشود، 600 کیلوگرم میشود تصمیم گرفتهاند که مشتریانی که در این رستوران غذا میخورند، یا باید حد زیادی از غذای خود را بخورند تا مقدار کمی در بشقاب آنها بماند یا اینکه آنها مجبور به پرداخت جریمه 2 پوندی روی صورت حساب اصلی خود میشوند.
گفتنی است، حالا کسانی که در این رستوران غذا میخورند در کنار منوی غذای خود، یک کارت دریافت میکنند که اگر اندازه غذایی که در بشقاب آنها میماند بیشتر از کارت باشد مجبور به پرداخت جریمه نقدی خواهند شد.
انتهای پیام/