به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پنجمین فستیوال نوآوریهای صنعت مواد غذایی در انستیتو تحقیقات تغذیهای صنایع غذایی کشور با میزبانی این انستیتو و با همکاری معاونت توسعه مدیریت منابع معاونت علمی ریاست جمهوری و مرکز فن بازار ملی ایران ساعاتی پیش آغاز به کار کرد.
حسینی رئیس انستیتو تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به چرخه مالی 20 میلیارد دلاری صنایع غذایی در کشور افزود: این حوزه یکی از مهمترین محورهای چرخه مالی و اقتصادی در کشورمان است به گونهای که میتوان آن را دومین منبع مالی و درآمدزایی پس از نفت دانست و به همین دلیل باید در خصوص صنایع غذایی، موضوع سلامت محوری را مهمترین مولفه آن در نظر گرفت.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تأمین مواد اولیه و واردات آن هماکنون یکی از نیازهای مهم و جدی صنعت غذایی کشور است، گفت: این موضوع تبدیل به یکی از آسیبپذیرترین مسائل در این صنعت شده به گونهای که نوآوری و فناوری در این زمینه با اتکا به دانش بومی بسیار حائز اهمیت است به گونهای که این موضوع میتواند به طرز قابل ملاحظهای بسیاری از موانع و تهدیدات احتمالی موجود در این صنعت را حل کند.
وی همچنین در ادامه تصریح کرد: یکی از مهمترین مشکلات و موانع در تجاری سازی طرح ها و نوآوریها در کشور عدم وجود بستر مناسب تعامل میان صاحبان طرح و نوآوری با صاحبان سرمایه و صنعتگران بوده که این موضوع امروزه به واسطه افزایش تعاملات بین بخشی و البته حمایتهای دولتی از نخبگان و مخترعان به طرز قابل ملاحظهای مرتفع شده است و به همین منظور بازار داغ صنایع غذایی کشورمان به طرز چشمگیری با اتکا به دانش بومی در حال رشد و توسعه است.
انتهای پیام/