رییس اداره شیلات شهرستان خاش گفت: عملیات رها سازی 24 هزار قطعه بچه ماهی سرد آبی در سطح استخرهای دومنظوره پرورش ماهی این شهرستان آغاز شد.

رهاسازی 24هزار قطعه بچه ماهی سردآبی در استخرهای خاشبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از زاهدان، یوسف شهرکی اظهار کرد: شهرستان خاش با داشتن تنوع آب و هوایی و شرایط مناسب اقلیمی، قطب مهم پرورش ماهیان سردآبی و گرم آبی در استان سیستان و بلوچستان محسوب می شود.

وی بیان کرد: عملیات توزیع رایگان 24 هزار قطعه بچه ماهی سردآبی از نوع قزل آلا رنگین کمان که توسط اداره کل شیلات استان(آبهای داخلی) تأمین شده بود، آغاز شد.

شهرکی با بیان اینکه شهرستان خاش با دارا بودن 375 باب استخر پرورش ماهی رتبه نخست استان را دارد، تصریح کرد: خوشبختانه سیستم مداربسته تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی در جنوب شرق کشور که در منطقه تودک شهرستان خاش است، پس از چندین سال وقفه سال گذشته مجدداً راه اندازی و به چرخه تولید بازگشت.

وی ادامه داد: مجتمع مداربسته ماهی های سردآبی تودک می تواند نیاز بیش از یک هزار و 420 باب استخر پرورش ماهی استان را در خصوص ماهی های سردآبی تامین کند و در زمانی که این سیستم ها تعطیل بود متاسفانه برای تامین بچه ماهی های سردآبی مورد نیاز استخرهای استان مجبور بودیم از استان های همجوار با هزینه های بسیار بالا و تلفات و خسارات بسیار زیادی در طول مسیر، ماهی های سردآبی را تامین کنیم.

شهرکی با بیان اینکه وزن هر قطعه از ماهی ها تقریباً به بیش از 400 گرم می رسد، خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود در فصل برداشت، افزون بر 100 تن ماهی از این استخر ها برداشت و به بازار مصرف ‏شهرستان خاش و دیگر شهرستانهای استان عرضه شود.

رییس اداره شیلات شهرستان خاش با بیان اینکه ماهی تولید شده در استخر بسیار ارگانیک است، گفت: انواع ماهیان فیتوفاگ، بیگهد، کپور و آمور در استخرهای پرورش ماهی این شهرستان تولید و موقعیت مناسبی را جهت اشتغالزایی در این حوزه فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه شیلات یکی از محورهای توسعه بخش کشاورزی در کشور است، ادامه داد: پرورش ماهی گرم آبی در نیمه نخست سال و پرورش ماهی سردآبی در نیمه دوم سال و با سرد شدن هوا، آغاز می شود.

شهرکی با اشاره به شعار سال"اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل"، اذعان کرد: توسعه شیلات و آبزی پروری یکی از مصادیق اجرایی شدن بیانات گوهربار رهبرفرزانه انقلاب اسلامی در جهت تحقق اقتصادمقاومتی است که میتواند ضمن افزایش تولید آبزیان در کشور، افزایش  درآمد خانوارهای روستایی را نیز به دنبال داشته باشد و همچنین از واردات ماهی خارج از کشور نیز جلوگیری می شود.

وی اظهار کرد: در طول سال دوره ها و کارگاه های مختلف آموزشی تولید، پرورش و بهداشت آبزیان جهت آشنایی هرچه بیشتر آبزی پروران با رشد و تکثیرماهی ها و بیماری های شایع در بین ماهی ها برگزار شده است.

انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.