رئیس انجمن ژنتیک ایران با بیان اینکه محصولات تراریخته عوارضی برای بدن ندارند از گسترش فناوری بیوتکنولوژی برای افزایش امنیت غذایی در کشور خبر داد.

محصولات تراریخته عوارضی برای بدن ندارد/ فناوری بیوتکنولوژی در خدمت بهداشت تغذیه
محمد تولایی رئیس انجمن ژنتیک ایران  در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: از نظر کشاورز و متخصصان حوزه بیوتکنولوژی گونه‌های برتر را به تولید انبوه انواع بذرهای دامی و خوراکی سوق می‌دهد و در همین راستا یکی از کارهای مفید برای جبران کمبود مواد غذایی در دنیا تولید محصولات تراریخته است.

وی بیان کرد: امروزه با استفاده مهندسی ژنتیک موادی تولید می‌شود که آن در خدمت محیط زیست و کمبود مواد غذایی در دنیا است و این علم به وسیله تکنولوژی بایو انجام می‌شود.

تولایی ادامه داد: این تکنولوژی در هزاره سوم در اختیار بشر قرار گرفته است تا از منابع خاص به خوبی استفاده کند و فرصتی در اختیار محیط زیست قرار دهد تا از آلودگی آن جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه امروزه 1.5 برابر میزان منابع محیط زیست استفاده می‌شود، افزود: امروزه این تکنولوژی در جهت کاهش مصرف سموم کشاورزی و افزایش راندمان تولید در خدمت بشر است و این مسئله یک تولید انبوه با راندمان کاری بالا است. 

تولایی ادامه داد:‌ با اصلاح گیاهان با روش بایو تکنولوژی مواد غذایی و داروهای مختلفی تولید می‌شود و بر خلاف تصور مردم محصولات تراریخته هیچگونه عوارضی ندارند.

وی یادآور شد: چنانچه این علم در مسی درست به کار گرفته شود تولیدات کشور افزایش می‌یابد و این محصولات که با تأیید سلامت وزارت بهداشت وارد بازار می شود هیچگونه مشکلی را برای سلامت مردم ایجاد نمی‌کند.

تولایی عنوان کرد: محصولات تراریخته‌ای که با نظر سازمان محیط زیست به بازار عرضه می‌گردد هیچ مشکل زیست محیطی  را برای کشور ایجاد نمی‌کند و اگر همه دستگاه‌ها وظایف خود را به درستی انجام دهند محصولاتی سالم با استفاده از روش بایو تکنولوژی تولید می‌شود.

وی گفت: همه محصولات تراریخته‌ای که وارد کشور می‌شوند تأییدیه مراجع سلامت کشور را دارا هستند و هیچ عوارضی برای بدن ندارند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.