مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از کاهش مصرف آنتی بیوتیک در مرغداری های استان خبر داد.

کاهش مصرف آنتی بیوتیک در مرغداری های چهارمحال و بختیاری
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمحمد نجاتی گفت: مرغداران چهارمحال و بختیاری با رعایت شرایط بیوسکیوریتی (امنیت زیستی)، واکسیناسیون، اصلاح ساختار مرغداری ها و تهیه جوجه یک روزه مرغوب و منطبق بر شرایط آب و هوایی استان، مصرف آنتی بیوتیک ها را کاهش داده اند.

وی با اشاره به انجام آزمایشات تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک (FPT) در لاشه دام، طیور و آبزیان در اداره کل دامپزشکی افزود: در نتیجه این آزمایشات مشخص شده که مرغداران استان زمان پرهیز مصرف آنتی بیوتیکی را رعایت می کنند و در لاشه ماهیان سردابی نیز خطر باقیمانده های آنتی بیوتیکی وجود ندارد.

نجاتی با بیان اینکه مصرف آنتی بیوتیک باعث افزایش مقاومت و تفییر شکل و ماهیت باکتری ها در دام، طیور، آبزیان و انسان می شود اضافه کرد: مرغداران باید با رعایت دستورالعمل دامپزشکی و پرهیز از هر گونه خود درمانی، به سلامت و اقتصاد جامعه کمک کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک با خرید و نصب دستگاه کروماتوگرافی یا جداسازی مواد با عملکرد بالا (HPLC) به منظور تکمیل آزمایش FPT گام مهمی در سلامت غذایی مردم استان برداشته شود.

انتهای پیام/ک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.