به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ عبدالمحمد
نجاتی گفت: مرغداران چهارمحال و بختیاری با رعایت شرایط بیوسکیوریتی
(امنیت زیستی)، واکسیناسیون، اصلاح ساختار مرغداری ها و تهیه جوجه یک روزه
مرغوب و منطبق بر شرایط آب و هوایی استان، مصرف آنتی بیوتیک ها را کاهش داده
اند.
وی با اشاره به انجام آزمایشات تعیین باقیمانده آنتی
بیوتیک (FPT) در لاشه دام، طیور و آبزیان در اداره کل دامپزشکی افزود: در
نتیجه این آزمایشات مشخص شده که مرغداران استان زمان پرهیز مصرف آنتی بیوتیکی را
رعایت می کنند و در لاشه ماهیان سردابی نیز خطر باقیمانده های آنتی بیوتیکی
وجود ندارد.
نجاتی با بیان اینکه مصرف آنتی بیوتیک باعث افزایش
مقاومت و تفییر شکل و ماهیت باکتری ها در دام، طیور، آبزیان و انسان می شود
اضافه کرد: مرغداران باید با رعایت دستورالعمل دامپزشکی و پرهیز از هر
گونه خود درمانی، به سلامت و اقتصاد جامعه کمک کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک با خرید و نصب دستگاه کروماتوگرافی یا جداسازی
مواد با عملکرد بالا (HPLC) به منظور تکمیل آزمایش FPT گام مهمی در سلامت غذایی مردم
استان برداشته شود.
انتهای پیام/ک