کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع بیماری‌های تب مالت و آنفلوانزا در فرمانداری شهرستان کبودراهنگ تشکیل شد.

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کبودراهنگ

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ کارگروه سلامت و امنیت غذایی به صورت ویژه موضوع کنترل و پیشگیری از بیماریهای تب مالت و آنفلوانزا با حضور مسئولان ادارات شهرستان بررسی شد.

قنبری، فرماندار شهرستان در خصوص اهمیت پیشگیری و کنترل بیماریهای تب مالت و آنفلوانزای پرندگان و تلاش جدی در این خصوص توضیحاتی بیان کرد.

مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی مرکز بهداشت استان، با ارائه آمار و شاخص‌های استانی و کشوری بر اهمیت مراقبت همهجانبه و کنترل این بیماری‏ها با مشارکت ادارات مرتبط با موضوع تأکید کرد.

مهندس بطحایی عنوان کرد: با توجه به آمار همه‌‏گیری بالای شهرستان کبوداهنگ از نظر تعداد افراد مبتلا و میزان بروز تب مالت در استان، نیازمند هماهنگی و تلاش بیشتر متولیان با هدف کاهش میزان بروز و پیگیری روند درمان افراد مبتلا هستیم.

در این جلسه مصوب شد ادارات مرتبط، اهداف و برنامههای پیشنهادی به منظور مراقبت و کنترل بیماریهای تب مالت و آنفلوانزا را در کارگروه بعدی ارائه کنند.

انتهای پیام/ ش


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.