فرهاد وحید دکتری تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بیان کرد: نوشابه نه تنها به خاطر قند بلکه به دلیل فرمولاسیون خاصی که دارد ضررهای زیادی به سلامتی بدن وارد می کند.
وی اظهار داشت: قند و نمک جز سموم سفید رنگی هستند که سبب بیماری های گوناگون مانند ناراحتی های قلبی و عروقی، انواع مختلف سرطان، فشار خون و دیابت می شوند.
این دکتری تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: افراد علاقه مند به مصرف تنقلاتی مانند چیپس و پفک و نوشیدنی های مضری مانند نوشابه باید تا حد الامکان از مصرف این مواد خودداری کنند.
وحید افزود: طبق مطالعات اخیر صورت گرفته مصرف نوشابه فرد را در معرض انواع بیماری های گوناگون مانند سکته های مغزی، سرطان معده و مری قرار می دهد.
وی با بیان اینکه افراد ساکن در کلان شهرهایی که دارای هوای آلوده هستند باید از مصرف تنقلات و نوشابه امتناع کنند، تصریح کرد: استفاده بیش از حد از نوشابه اثرات ناشی از آلودگی هوا را تشدید می کند.
این دکتری تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: آلودگی هوا در کلانشهرهایی مانند تهران احتمال ابتلا به سرطان را 30 درصد افزایش می دهد.
وحید یادآور شد: افراد باید از مصرف نوشابه همراه با مواد غذایی حاوی کلسیم پرهیز کنند زیرا استفاده از این نوشیدنی به طور همزمان با لبنیات از جذب مواد و املاح مفید آن ها جلوگیری می کند.
وی با بیان اینکه اثرات مضر نوشابه تا حدود 6 ساعت پس از نوشیدن آن در بدن باقی می ماند، توصیه کرد: دوغ و کفیر خانگی، آبمیوه های طبیعی، شربت های خانگی کم شیرین و عرقیجات جزو بهترین نوشیدنی های جایگزین نوشابه محسوب می شوند.
انتهای پیام/