به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالرحیم رحیمی نیا، رئیس انجمن صنفی کشاورزان شوش از بی آبی 3 هزار هکتار از اراضی کشاورزی پای پل در غرب کرخه و محرومیت این اراضی از کشت در سال جاری خبر داد.
وی اظهار کرد: در این اراضی حدود 200 کشاورز به کشاورزی مشغول هستند و با توجه به نبود آب، امسال در این اراضی کشتی انجام نشد و این مساله معیشت و اقتصاد این خانوارها را با مشکلاتی روبه رو کرده است.
رحیمی نیا افزود: اگر آب برای این اراضی تامین شود و کشاورزان بتوانند به کشت محصولات استراتژیکی شامل گندم، ذرت و جو بپردازند، معیشت حدود 400 تا500 خانوار که از طریق کشاورزی امرار معاش میکنند تامین میشود.
رئیس انجمن صنفی کشاورزان شوش تصریح کرد: علاوه بر این مشکل، سیل فروردین ماه امسال خسارت حدود 100 میلیارد تومانی به کشاورزان و دامداران این شهرستان وارد کرد و موجب نابودی زندگی و سرمایه این خانوارها شد که متأسفانه هنوز هیچ اقدامی برای جبران این خسارت صورت نگرفته است.
وی بیان داشت: این مساله در حالی است که در خصوص جبران خسارت سرمازدگی اخیری که در استانهای شمالی کشور پیش آمد، سریعاً اقداماتی انجام شد و خواسته ما این است که دولت نسبت به جبران این خسارات عمل کند.
عبدالرحیم رحیمی نیا اظهار کرد: همچنین مشاهده میشود بعضی از دستگاهها و ادارات مانند شرکت پشتیبانی امور دام با عملکرد ضعیف و گاهاً غیر مطلوب و حتی غیر قانونی، مشکلات و بحرانهایی را برای کشاورزان ایجاد میکنند که نمونه بارز آن نحوه خرید و محاسبه پول ذرت تولیدی سال گذشته و پرداخت نکردن وجه ذرت تولیدی امسال با گذشت بیش از یکماه از برداشت است که این مساله مشکلات اقتصادی برای کشاورزان خوزستان و شهرستان ایجاد کرده است.
انتهای پیام/گ