به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛علیرضا شجاعی با اشاره به اینکه در این طرح نانواییهای بزرگ ایجاد میشوند که انواع نانها در آن پخت میشودافزود:اجرای این طرح با رایزنی دانشگاه علوم پزشکی بوده است.
وی با بیان اینکه اجرای ضوابط سبوسگیری در کارخانجات را داشتهایم ادامه داد: چنانچه هر کارخانهای ضوابط را رعایت نکند با وی برخورد قانونی انجام می شود.
وی خاطر نشان کرد: کارخانههایی که نمیتوانند ضوابط قانونی و بهداشتی را رعایت کنند باید از چرخه خبازی خارج شوند.
شجاعی با اشاره وجود نانهای بستهای و تولید نان در مراکزی غیر از خبازیها گفت: پیگیریهای لازم انجام شده و با دانشگاه علوم پزشکی وارد بحث شدیم و طرحهایی ارائه شده است.
وی با اشاره به اینکه نانهای بسته باید حتما نشان بهداشتی داشته باشند، تصریح کرد: اجازه بستهبندی نان به نانواییهای تحت نظارت بهداشت با اسم و عنوان نانوایی یکی از طرحهای ارائه شده است.
رئیس اداره نظارت و بازرسی استان همدان بیان کرد: در این مجتمع واحدهای بزرگ نان ایجاد میشود که انواع نان در آن پخت میشود و بستهبندی نان نیز در آن انجام میشود که برای ایجاد مجتمع نان خود نانوایان میتوانند پیش قدم باشند.
وی با بیان اینکه ا نان در شرایط بحرانی نقش کلیدی در جامعه دارد و با اشاره
به موضوع پدافند غیرعامل، اضافه کرد: نانواییها باید یک تانکر 1500 لیتری برای
ذخیره آب، یک رگلاتور گاز مایع خریداری کنند
انتهای پیام/ج