بدهی 600 میلیاردی بیمه‌ها به بیمارستان‌های دولتی از موضوعاتی است که اگر بیمه‌ها فکری جدی در مورد آن نکنند، اختلال متوجه سازمان‌های بیمه‌گر و سلامت مردم می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و توان بخشی در جشنواره ارتقای هتلینگ افزود: در بحث اداری بیمارستان‌ها کمبود منابع و تجهیزات مشکل بزرگی است، اما باید بیمه‌ها با شفافیت، منطق و بدون سوگیری نسبت به اسناد بالا دستی، فرمایشات مقام معظم رهبری را در سلامت مردم بکار برند. 
 
وی ادامه داد: مخالفت بعضی افراد با طرح تحول از مشکلاتی است که پیش رو داریم و باید بدانیم که طرح تحول با کارشناسی آغاز شده و نباید آن را بکوبیم بلکه باید با انتقاد سازنده مشکلات طرح را برطرف کنیم که در این راستا وزارت خانه انتقادپذیر است اما برخوردهای غیر منصفانه و غیر واقع‌گرایانه یک تهدید محسوب می‌شود. 

وی با اشاره به اصل 3،29 و 43 قانون اساسی گفت: امروزه بهداشت و درمان کشور به واسطه حمایت‌های دولت و وزارت بهداشت نسبت به سه دهه گذشته جدی تر و بهتر عمل می‌کند و در راستای طرح تحول سلامت با طراحی بسته‌های گوناگون شاهد رفع مشکل در بسیاری از عرصه‌ها بوده‌ایم. 
 
وی اضافه کرد: طرح تحول با کمبودهای اعتباری دست و پنجه نرم می‌کند اما امید داریم با توانمندی علمی درمانگران و انجام وظایف بیمه‌ها بتوانیم شاهد حمایت این طرح بزرگ کشوری باشیم. 
 
درمان را به حال خود رها نکنیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و توان بخشی اظهار داشت: از آنجایی که طرح تحول با درمان کار خود را آغاز کرد و اعتقاد برخی به اصل پیشگیری است باید بدانیم که درمان نیز نوعی پیشگیری از عوارض ثانویه محسوب می‌شود و نباید درمان را به حال خود رها کرد.
 
به گفته وی، بحث پیشگیری و آموزش توسط مجریان طرح به کار گرفته خواهد شد. 

وی بازسازی و بهسازی بیش از 40 هزار متر مربع نسبت به قبل از طرح تحول را یکی از اقدامات در ارتقای هتلینگ دانست و افزود: بیشتر زیرساخت‌های بیمارستانی 40 و 50 ساله هستند و ما با استانداردهای لازم فاصله داریم که با حمایت مدیران بیمارستانی و در راس آنها وزارت بهداشت در راستای ارائه هر چه بیشتر خدمات گام بر می‌داریم. 
 
وی از بدهی 600 میلیارد تومانی بیمه به 17 بیمارستان زیر نظر دانشگاه‌های علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و یادآور شد: شفافیت بیمه‌ها به نفع سلامت جامعه است و اختلال ایجاد شده توسط بیمه‌ها گریبانگیر خود بیمه‌ها خواهد بود. 
 
وی افزود: شاهد 8 تا 10 درصد افزایش ازدحام بیماران در بیمارستان‌های دولتی بودیم که این موضوع در گرو هتلینگ بیمارستان‌ها است و امیدواریم با حمایت مدیران بیمارستانی و شفافیت گزارش های بیمارستان‌ها در بحث هتلینگ به استانداردها نزدیک شویم.
 
گفتنی است؛ در پایان این جشنواره از برترین‌های ارتقای هتلینگ بیمارستان ها تجلیل به عمل آمد. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار