به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عزیز اله آروین ،رئیس اداره بودجه آموزش و پرورش خوزستان گفت: آموزش و پرورش خوزستان از سال ۹۰ با کسری اعتبارات روبرو بوده ولی با استفاده از سه ظرفیت قانونی می تواند کسب درآمد داشته باشد. یکی از آنها دو درصد عوارض از کارخانه ها و شرکت ها است.
وی بیان داشت: شهرداری ها از عوارض تفکیک و نوسازی و صدور پروانه باید پنج درصد را حصول و به آموزش و پرورش پرداخت کند. همچنین از سازندگان واحدهای تجاری عوارضی را دریافت و برای ساخت و ساز مدارس به آموزش و پرورش ارائه دهد.
عزیز اله آروین با اشاره به اینکه تاکنون اکثر شرکت ها برای پرداخت بدهی به آموزش و پرورش تمکین نکرده اند، خبر داد: فقط شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به صورت اقساط هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و پتروشیمی بندرامام نیز حدود یک میلیارد تومان پرداخت کرده است.
رئیس اداره بودجه آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: تا سال گذشته هیچ رقمی از سوی شهرداری کلانشهر اهواز پرداخت نشده بود ولی بعد از اعلام در شورای آموزش و پرورش، شهردار به خوبی حمایت و مبلغ ۷۳۰ میلیون تومان سال قبل و از ابتدای سال نیز ۵۷۰ میلیون تومان تا پایان آبان ماه پرداخت کرده است.
آروین با اشاره به اینکه در برخی از شهرستان ها مثل خرمشهر، آبادان و ماهشهر کار به خوبی در حال پیگیری است، گفت: تقاضا داریم تا مدیرکل امور شهری استانداری با هماهنگی دیوان محاسبات، شهرداران مناطق استان را به تمکین این قانون آگاه کنند.
وی درخواست کرد: برخی از نامه های ارسالی به شرکت ها به دلیل تغییر آدرس توسط مدیران آن شرکت ها رویت نشده و از معاون عمرانی استانداری تقاضا داریم تا آدرس جدید این شرکت ها را به ما بدهند.
سید خلف موسوی شهردار اهواز نیز در این نشست اظهارداشت: اجرای مصوبه در قانون پیش بینی شده که درصد آن را شورای آموزش و پرورش تعیین و به شهرداری ها ابلاغ کند ولی این کار در دوره های قبل انجام نشده است.
موسوی با اشاره به اینکه تا این لحظه پنج میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان به آموزش و پرورش استان رسیده است، خبر داد: سه میلیارد تومان از حساب برداشت کردند و دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان نیز خودمان به آنها پرداخت کردیم.
وی افزود: با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر کشور، ساخت و ساز در حال حاضر کم و میزان پروانه ها نیز به تبع آن کاهش پیدا کرده است.
انتهای پیام/م