به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان، مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: بازرسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی بصورت جدی برخورد با فروشندگان شیر شتر را در دستور کار خود قرار داده اند.
حسین رشیدی افزود: یکی از پیامدهای خطرناک مصرف شیر به صورت خام و غیر پاستوریزه ابتلا به بیماری های خطرناک از جمله تب مالت است.
رشیدی خاطرنشان کرد: به علت اینکه شیر شتر در حجم کم و زمان طولانی تولید و جمع آوری می شود فساد پذیری آن زیاد است و با توجه به اینکه جوشاندن آن باعث نمایان شدن فساد می شود افراد سودجو تاکید بر مصرف به صورت خام دارند.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان تصریح کرد: پاستوریزاسیون شیر و فرآوردهای خام دامی در اولویت است .
تب مالت در انسان با علائمی همچون تب، لرز،عرق، خستگی مفرط، بی اشتهایی، کاهش وزن و تورم مفاصل همراه است.
انتهای پیام/ح