به گزارش خبرنگار
حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شب یلدا به زمان بین غروب آفتاب از 30 آذر (آخرین روز پاییز) تا طلوع آفتاب در اول ماه دی (نخستین روز زمستان) گفته میشود. ایرانیان و بسیاری از دیگر اقوام شب یلدا را جشن میگیرند. این شب در نیم کره شمالی با انقلاب زمستانی مصادف است و به همین دلیل از آن زمان به بعد طول روز بیش تر و طول شب کوتاهتر میشود.
شب یلدا وقتی تمام اعضای خانواده کنار هم جمع میشوند تا شبی زیبا و پر از شادی را طبق آداب و رسوم گذشتگان بگذرانند. همیشه یک ضیافتهایی نیز برای این مراسمها صورت میگیرد و شب یلدا نیز از این قائده مستثنی نیست بلکه همه سلیقههای خود را به کار میگیرند تا بهترین سفره را با بهترین تزیین داشته باشند. یکی از این خوراکیهای خوشمزه و زیبا کیک انار است که با طعم خوشمزه خود تاثیر دلنشین و دل انگیزی به جمع گرم میدهد.
در این بخش از گزارش به طرز تهیه خوشمزه کیک انار در شب یلدا اشاره میشود.
طرز تهیه کیک انار شب یلدا مواد لازم: آرد کیک: 1 پیمانه
تخم مرغ درشت:2 عدد
شکر:سه چهارم پیمانه
آب انار(ترجیحا طبیعی):1 پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
پودر قند یا خامه جهت تزئین
طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر رو چندبار با هم الک کنید.
در ظرفی دیگر تخم مرغها رو همراه با وانیل خوب هم بزنید تا کف کند.
بعد یک چهارم شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد یک چهارم دیگه و هم بزنید و در پایان یک چهارم آخر رو اضافه کنید(یعنی شکر به تدریج اضافه شود).
آنقدر هم بزنید تا نرم و روان شود.
به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید و درپایان آب انار رو اضافه کنید.
کف و دیوارههای یه قالب 20-١٨سانتی (قالب باید کوچیک باشد)و کاغذ روغنی گذاشته شود و مایه را در آن بریزید.
قالب را در فری که از قبل گذاشتید گرم شود در طبقه وسط با درجه ی 180 درجه به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک قهوهای شود.
با استفاده از یک خلال امتحان کنیدکه کیکتان پخته است یا نه.
بعد آن را از قالب در بیاورید و بگذارید خنک شود.
میتوانید با استفاده از پودر قند و دانههای انار آن را تزئین کنید و یا با استفاه از خامه فرم گرفته که با پشت قاشق بهش شکل دادید و دانههای انار تزئینش کنید.
انتهای پیام/