به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ مصیب امیری مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس گفت: در این جشنواره که در دو بخش واحد پذیرایی و سرآشپز برپا شد، برترین های جشنواره معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.
امیری افزود: در بخش واحد پذیرایی سفره خانه های سنتی کته ماس از استان فارس، هتل پارسیان از استان کهگیلویه و بویر احمد، اقامتگاه بوم گردی نوراک اناری از استان چهارمحل و بختیاری و عرضه غذا های عشایر از استان لرستان تقدیر شدند.
وی ادامه داد: همچنین در بخش سرآشپز برتر، حسین حق جو از استان فارس، مریم جعفریان از استان کهگیلویه و بویر احمد، ماندانا میرزاخانی از استان چهار محال و بختیاری و نام خدا جان جان از استان لرستان مورد تقدیر قرار گرفتند.
مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری کشور در مراسم اختتامیه جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری در شیراز گفت : این جشنواره با هدف احیای غذاهای سنتی، فرهنگ استفاده از خوراک های بومی و محلی و ترویج جهانی شدن سفره ایرانی برپا شده است.
در این جشنواره شرکت کنندگان از استان های فارس، لرستان، کهگیلویه و بویر احمد و چهارمحال و بختیاری در 85 غرفه غذاهای محلی و بومی خود را طبخ و معرفی کردند.
جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری تا 30 آذر ماه در باغ ملی شیراز برپاست.
انتهای پیام/ر