به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، دکتر «ژوزف نوث»، یکی از دانشمندان سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) درباره احتمال برخورد یک شهابسنگ غول آسا به زمین هشدار داد.
دکتر نوث در این خصوص میگوید زمین در 20 سال گذشته در آستانه برخورد با اجرام غولپیکر آسمانی قرار گرفته و یک تصادف شدید در انتظار ساکنان این سیاره است. این برخورد ممکن است به نابودی زمین منجر شود.
دکتر نوث در یکی از مراکز ناسا در سان فرانسیسکو اعلام کرد اگر یک شی عظیم الجثه قرار باشد با سیاره ما برخورد کند کار زیادی برای مقابله با آن نمیتوانیم انجام دهیم. نوث میگوید: «وقایعی که به انقراض موجودات زمینی منجر میشوند، هر 50 تا 60 میلیون سال یک بار رخ میدهند. بنابراین، اکنون زمان آن رسیده که یکی از این وقایع منقرضکننده، به عمر زمین پایان دهد».
یک جسم غولپیکر که احتمالاً یک شهاب سنگ بوده 66 میلیون سال پیش با منطقهای که در حال حاضر آن را خلیج مکزیک مینامیم برخورد کرد و باعث انقراض دایناسورها شد.
وی در ادامه افزود: زمین در سال 1996 یک رویارویی بسیار نزدیک با یک ستاره دنباله دار داشت و این اتفاق در سال 2014 نیز تکرار شد. در سال 2014 دانشمندان فقط 22 ماه برای انجام هر اقدامی برای جلوگیری از برخورد احتمالی ستاره دنبالهدار با زمین داشتند. یعنی آنها کمتر از نصف زمانی را که اکنون برای ساخت دستگاهی برای منحرف کردن یک جرم آسمانی به سوی فضا لازم است، در اختیار داشتند.
دکتر نوث به ناسا پیشنهاد داد یک دستگاه ردیاب بسازد تا در زمان رویارویی با چنین رخدادهایی برای انجام عملیات آماده باشد.
دکتر «کتی پلسکو» پژوهشگر آزمایشگاه علمی لوس آلاموس آمریکا معتقد است بشر میتواند با استفاده از یک کلاهک هستهای یا یک نیروی جنبشی، ستارههای دنبالهدار یا شهابسنگها را در فضا منحرف کند و مانع برخورد آنها با زمین شود.
انتهای پیام/
موندم دستامو بشورم یا میخوام بمیرم نشورم
والا
خداوندا ما را در هر لحظه نگهداری ممنون انشاءالله تا قضای حتمی ما هر زمانی و به هر شکلی باشد توفیق عبودیت و بندگی داشته باشیم
همه ذرات عالم حتی بدن خود ما سربازان خدایند
وَلِلَّهِ جُنودُ السَّماواتِ وَالأَرضِ ۚ وَكانَ اللَّهُ عَليمًا حَكيمًا
همیشه از این حرفا میزنن...
سخنرانی آقای رائفی پور رو حتما گوش کنین.
و این فقط یک نظزیه است براساس زمانی معین
پفففف
من از کره زمین نمی روم جای خوبی است