معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان نکات یهداشتی و ایمنی را هنگام بروز سرما ارائه کرد.

چند نکته بهداشتی و ایمنی زمان بروز سرمابه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، دکتر شکرالله سلمان زاده، معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: با عنایت به اطلاعیه سازمان هواشناسی استان خوزستان در خصوص افت محسوس دما نکات بهداشتی و ایمنی ذیل جهت اطلاع عموم و رعایت موارد ایمنی اعلام می شود:
 
1) از سالم بودن و آزاد دودکش ها و مجاری خروج گازهای تولیدی ناشی از سوخت گاز دربخاری ها اطمینان حاصل فرمائید.

2) با پوشیدن لباس گرم و بستن منافذ، مصرف گاز و آلودگی هوا منازل را به حداقل برسانید.

3) دمای اتاق را به حداقل درجه قابل تحمل کاهش دهید.

4) تهویه هوای منزل را جدی بگیرید.

5) از مصرف دخانیات و قلیان در محیط های سربسته منزل اجتناب کنید.

6) فعالیت های صبحگاهی برای گروههای حساس(به ویژه در مدارس و ایستادن در صف) به حداقل کاهش یابد.

7) از مصرف تنقلات ناسالم (چرب، شور و شیرین مانند پفک،چیپس و شیرینی) پرهیز و به جای آن از مواد غذایی حاوی ویتامین ث (میوه تازه، خشکبار و آجیل های خام بدون نمک) استفاده شود.

8) برای تقویت سیستم ایمنی مصرف سبزیجات تازه و صیفی جات پخته (شلغم و لبو و...) مد نظر قرار گیرد.

9) در صورت بروز سرماخوردگی، ضمن پوشاندن دهان با ماسک به صورت مرتب دست های خویش را با آب و صابون بشویید و در اسرع وقت به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه فرمایید.

انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.