به گزارش
گروه استان های باشگاه خبزنگاران جوان از
مشهد، جعفر عطارباشی گفت: دامپزشکی خراسان رضوی براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی دارد.
جعفر عطارباشی ادامه داد: از جمله این اماکن، کشتارگاه های طیور است که طی 8 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 423 تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم کردن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.
او، طیور کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از 50 میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی 15 کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
رئیس اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شوند؛ گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.
شهروندان می توانند در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
انتهای پیام// ف ح