چهارمین کنگره استانی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در روزهای ۶ و ۷ بهمن ماه امسال در کردستان برگزار می‌شود.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کردستان؛سیدمحسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان امروز در جمع خبرنگاران استان با اشاره به برگزاری  چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی ایران در کردستان اظهار  گفت: این کنگره از سوی 31 اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از شهریور تا بهمن ماه امسال طی یک دوره 5 ماهه برگزار می‌شود.

وی افزود: چهارمین دوره برگزاری این کنگره پس از یک دهه تعویق، امسال با نگاهی متفاوت برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان تصریح کرد: کنگره‌ تاریخ معماری و شهرسازی ایران که سه دوره به همت مرحوم دکتر باقر آیت‌الله‌زاده شیرازی از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور در ارگ بم برگزار شد از رویدادهای ارزشمند فرهنگی کشورمان بعد از انقلاب اسلامی بوده که به دلیل محتوای علمی، هنری، فرهنگی و غیره در نوع خود کم‌نظیر بوده است.

وی گفت:برای اولین بار در برگزاری چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی ایران تصمیم گرفته شد تمام استان‌های کشور به‌ صورت ادواری کنگره برگزار شود تا این رویکرد در استان‌ها به جریانی تبدیل شود که به ارتقاء حفاظت از میراث فرهنگی به‌صورت مداوم و پایدار کمک کند.

علوی اظهار کرد: کنگره‌های استانی برای نخستین بار با توجه به ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و با تاکید بر تاریخ معماری و شهرسازی هر استان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان گفت: چهارمین دوره این کنگره پشتیبان و حمایت‌کننده جریانی است که بعد از برگزاری سه دوره کنگره اتفاق افتاده و از این ‌رو در این دوره، کنگره تاریخ معماری و شهرسازی ایران در کنار طرح مباحث علمی و فرهنگی، فرصتی برای جریان سازی در حوزه حفاظت و ایجاد طنین توجه به حفاظت از آثار تاریخی و میراث فرهنگی در کشور را فراهم خواهد ساخت.

 علوی افزود: چهارمین کنگره استانی تاریخ معماری و شهرسازی ایران به مدت دو روز در روزهای 6 و 7 بهمن ماه امسال در سنندج برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان خاطر نشان کرد: امیدواریم با برگزاری این رویداد ارزشمند در استان‌ها شاهد توجه بیشتر سازمان‌های دیگر به میراث فرهنگی باشیم و بتوانیم آشنایی بهتر و بیشتر استان‌ها با ظرفیت‌ها، قابلیت‌های تاریخی و فرهنگی نهفته در شهرها و دیگر سکونتگاه‌های زیستی مانند روستاهایشان را فراهم کنیم.

انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.