وی با بیان اینکه استانهای فارس، چهارمحال و بختیاری، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد در این جشنواره توانمندیهای غذایی خود را به نمایش میگذارند، تصریح کرد: در این جشنواره تعدادی غرفه به استان ما اختصاص یافته است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: همه فعالان صنایع غذایی استان، مراکز عرضه غذا و پذیرایی، هتلها، رستورانها، اقامتگاههای بومگردی، دفاتر خدمات مسافرتی، موسسات علمی و آموزشی مرتبط با حوزه غذا، صنایع نان، بستهبندی مواد غذایی، شرکتهای تعاونی تولیدی غذایی استان میتوانند در این جشنواره شرکت کنند.
قبادی گفت: همچنین تولیدکنندگان صنایع دستی به خصوص صنایع دستی مربوط به غذا میتوانند برای دریافت فضای معرفی و نمایش توانمندیهای خود در این جشنواره، تا 20 آذر به معاونت گردشگری استان مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه فرهنگ و مکتب آشپزی ایرانی از جمله مکاتب شناخته شده در جهان است، بیان کرد: برگزاری این جشنواره میتواند سبب ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم سنتی در سفرههای ایرانی و حتی بینالمللی باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: امیدواریم آشپزهای ماهر استان بتوانند طعم خوش غذایی مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد را در این جشنواره معرفی کرده و از این طریق به رونق صنعت گردشگری استان کمک کنند.
انتهای پیام/د