به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ معاون دبیرخانه کارگروه سلامت استان گفت: سند بهبود کیفیت نان استان برای بازه ی زمانی 5 ساله( 1400-1395) و با هدف کاهش 30 درصدی مصرف نمک تدوین شده است.
وحید جعفری افزود: طبق این سند تمامی مراحل تولید نان از زمان انتخاب بذر گندم، کاشت، کیفیت آرد، حمل آرد، انبارداری، سیلوهای مجهز و سربسته تا مرحله ی پخت نان، تحت نظارت و پایش کمیته های اجرایی سند شامل کمیته ی کشاورزی، صنعت و معدن و مرکز بهداشت استان یزد است.
وی گفت: از آنجایی که 60 درصد نانوایی های یزد، نانوایی های تنوری هستند که در صورت عدم کیفیت آرد مصرفی و به منظور جلوگیری از چسبیدن نان به دیواره ی تنور، نانواها از نمک اضافی استفاده می کنند که این امر از مهمترین دلایل استفاده از نان مصرفی پرنمک در یزد است.
لازم به ذکر است: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت میزان نمک روزانه و مورد نیاز هر فرد 5 گرم است این در حالی است که این رقم در کشور ما و استان یزد برای هر نفر بین 10 تا 12 گرم است.
انتهای پیام/ م