یک متخصص جراحی عمومی با اشاره به اینکه عمل «لیپوساکشن» برای تمام افراد مبتلا به چاقی امکانپذیر نیست، شرایط انجام این عمل زیبایی را تشریح کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر مهدی هاشمی متخصص جراحی عمومی با بیان اینکه چاقی و اضافه وزن در جامعه رو به افزایش است، اظهار کرد: افزایش وزن و چاقی موجب بروز مشکلات روحی و روانی در افراد می‌شود به گونه‌ای که بسیاری از این افراد تمایل دارند در کمترین زمان از شر چربی های اضافه خلاص شوند به همین دلیل «لیپوساکشن» را انتخاب می‌کنند.

وی با تاکید براینکه انجام لیپوساکشن برای تمام افراد مبتلا به چاقی امکانپذیر نیست، عنوان کرد: تنها افرادی که دارای قد و وزن مناسب هستند و از طرفی نتوانسته‌اند به کمک ورزش و رژیم غذایی از شر چربی های موضعی خلاص شوند می توانند جراحی زیبایی لیپوساکشن انجام دهند و این در حالی است که درصد عوارض لیپوساکشن بسیار کمتر از سایر جراحی لاغری است.

این عضو هیات مؤسس انجمن جراحان عمومی با بیان اینکه انجمن لیپوساکشن توسط متخصصان جراحان عمومی دیرینه 20 ساله دارد، یادآور شد: امروزه با پیشرفت علم تکنیک لیپوساکشن پیشرفت کرده است و با استفاده از تکنولوژی لیزر، امواج التراسونیک و ویبراسیون این روش کامل تر شده و عوارض آن نیز کاهش یافته است.

هاشمی با تاکید براینکه مبدع این روش در دنیا جراحان عمومی بودند، گفت:لیپوساکشن در ابتدا توسط پروفسور ایلوز فرانسوی ابداع و به جراحان پلاستیک آموزش داده شد البته بعد از مدتی جراحان پلاستیک آمریکا تلاش کردند این علم را به انحصار خود درآورند اما موفق نشدند.

وی در ادامه تصریح کرد: در کشورهای آمریکایی و اروپایی انجمن جراحان عمومی زیبایی از انجمن جراحان پلاستیک به صورت مجزا به فعالیت می پردازد به گونه‌ای که جراحان عمومی هم به جراحی زیبایی می پردازند و جراحان پلاستیک به امور ترمیمی و زیبایی مشغول هستند اما متاسفانه این امر در کشور ما اجرایی نشده است و در نهایت مشکلاتی را برای جراحان عمومی ایجاد کند.

این متخصص جراحی عمومی با تاکید براینکه جراحان عمومی مبدع لیپوساکشن هستند، عنوان کرد: متاسفانه در کشور ما با توجه به افزایش حجم درخواست‌ها برای خارج کردن چربی های موضعی بدن جراحان پلاستیک حملاتی را علیه جراحان عمومی آغاز کردند و مدعی انجام دهنده تخصصی لیپوساکشن شده‌اند.

وی افزود: اکنون جراحان عمومی شاهد تخریب ها و محکومیت‌های قضایی هستند که از سوی جراحان پلاستیک برای آنها آغاز شده است و از طرفی وزارت بهداشت نیز با صدور بخشنامه‌هایی فعالیت جراحان عمومی را محدود کرده است .

هاشمی با توجه به آمار شکایت از جراحان عمومی و پلاستیک در مراجع قضایی، اظهار کرد: با توجه به آمار بالای مراجعه کنندگان به جراحان عمومی باید گفت میزان آمار شکایت از این متخصصان بسیار کم است که این امر می تواند نشان از تجربه و تبحر آنها باشد.

وی افزود: اما متاسفانه جراحان پلاستیک در تلاش هستند با بزرگنمایی خطاهای ناچیز جراحان عمومی «لیپوساکشن» را به انحصار خود در بیاورند.

این متخصص جراحی عمومی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه این بزرگنمایی ها باعث صدور بخشنامه‌های محدود کننده فعالیت برای جراحان عمومی از سوی وزارت بهداشت شده است.

محدودیت‌های وزارت بهداشت برای جراحان عمومی

هاشمی درباره عوارض محدودیت های ایجاد شده برای جراحان عمومی، افزود: با توجه به اینکه انجام خدمات زیبایی توسط جراحان پلاستیک بسیار گرانتر و پر عارضه تر از جراحان عمومی است بسیاری از بیماران دچار سردرگمی می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد با تاسیس انجمن علمی جراحان عمومی که توسط عده‌ای از جراحان نسل جوان و با همکاری جامعه جراحان ایران در حال تاسیس است بتوان بسیاری از سوءتفاهم ها را برطرف کرد و برگزاری دوره های آموزشی ویژه جراحان عمومی این مساله به صورت کامل برطرف شود البته باید گفت ماه گذشته دانشگاه علوم پزشکی گیلان اولین دوره را با حضور 120 جراح عمومی برگزار کرده است که این اولین قدم انجمن جراحان عمومی در حال تاسیس برای ارتقا دانش پزشکان بوده است.

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.